• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tecrübeli bayanlar yardım. Nefes alamıyorum...

YazYagmuru1

...
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2018
623
776
103
Merhabalar, inanın hiç iyi hissetmiyorum. Boşanma davami bugün actim. Şiddet, hakaret, ayrılınca yalvarmalar. Barisinca bir tik daha iyi ama yine evlilik birliği vs olmayab bir birliktelik. Çalışıyorum, maddi olarak hep kendi korudu. Cocuga bir corap dahi almadi kendi kesesinden. Kirayı ödedi onun disinda tüm masraflar bende oldu. İyi gizel düşüneyim dedim 5 yılım gitti. Kendisi polis olur şiddet uyguladinda şikayetçi olursam işinden olur bela olur başıma diye sikayet bile etmedim. Şimdi keyfinde ve bizim yoklugumuzdsn çok mutlu. Keşke sikayrt etse idim, surunseydi diye kendi kendimi yiyorum. Ona zarar vermedigimi gorup beni sever sandim. Kotuler bu kadar sansli olmak zorunda mı? Ben safligimla ezilmek zorunda mıyım

Merhabalar, inanın hiç iyi hissetmiyorum. Boşanma davami bugün actim. Şiddet, hakaret, ayrılınca yalvarmalar. Barisinca bir tik daha iyi ama yine evlilik birliği vs olmayab bir birliktelik. Çalışıyorum, maddi olarak hep kendi korudu. Cocuga bir corap dahi almadi kendi kesesinden. Kirayı ödedi onun disinda tüm masraflar bende oldu. İyi gizel düşüneyim dedim 5 yılım gitti. Kendisi polis olur şiddet uyguladinda şikayetçi olursam işinden olur bela olur başıma diye sikayet bile etmedim. Şimdi keyfinde ve bizim yoklugumuzdsn çok mutlu. Keşke sikayrt etse idim, surunseydi diye kendi kendimi yiyorum. Ona zarar vermedigimi gorup beni sever sandim. Kotuler bu kadar sansli olmak zorunda mı? Ben safligimla ezilmek zorunda mıyım
Bu süreçte bir psikologla görüşebilirseniz çok yardımı dokunur. Yengemde alkolik dayımdan boşanırken destek aldı çok iyi geldi, onunda sorunluydu evliliği. Ama tabi bu işler hep masraf, çocuk büyütürken zor oluyor annenizle yakınlarınızın desteğiyle inşallah bu dönemi atlatıp kendinize gelebilirsiniz, allah kolaylık versin

Haklisiniz, kurtulmsyw bakmaliyim. Bir sekilde karsima cikiyor mutluluk pozları ile. Onu mutlu görmek sinirimi bozuyor. Aynı yerdeyiz. Bir an once tayinimi isteyip gitseydim ...

Aynı şeyleri ben de yaşıyorum arkadaşım. Tek fark çocuğum yok. Evi terkedeli 1,5 ay, davayı açalı 3 gün oldu. Bir yuvayı kurmak kolay olmuyor ama bu hayata elin oğlunun kum torbası olmaya gelmediğimi fark ettim. Ben de senin gibi evi geçindirdim, senin gibi aman işinden olmasın diye şikayet etmedim. Ama kimse bize acımadı. Çok zor süreçler. Allah bize sabır versin.

hanmadi hanmadi ye katiliyorum. Artik olmus bitmis zaten bunlari dusunmeyin. Cocugunuz icin onunuze bakin. Hem masraflari da siz karsiliyomussunuz artik cocugu icin nafaka vermek zorunda kalacaktir diye dusunuyorum. Maddi olarak da daha rahat ve huzurlu, mutlu olursunuz insallah. Mutlu bir evlilik de olsa 5 yilinizi vermissiniz aliskanliklar bedeni ile zorlanmaniz normal ama dogru okani yapmissiniz.

keşke şikayet etseydin. polisse ona göre davransaymış. neyse yoluna bak artık düşünme o boş mahluku

kurtulduğunda buna şükret ve hayatından tertemiz çıktığını düşün. belki şikayet etsen işinden olsa sana daha çok zarar verecekti, çocuğuna zarar verecekti. intikam duygusu yerine huzura erme hayalini koyarsan daha mutlu olursun emin ol.
avukatın iyiyse iyice de bi nafaka iste kolaycacık bitirme süründür.

kurtulduğunda buna şükret ve hayatından tertemiz çıktığını düşün. belki şikayet etsen işinden olsa sana daha çok zarar verecekti, çocuğuna zarar verecekti. intikam duygusu yerine huzura erme hayalini koyarsan daha mutlu olursun emin ol.
avukatın iyiyse iyice de bi nafaka iste kolaycacık bitirme süründür.
Aynen , bakış açımı değiştirmeliyim. Çekişmeli olacak ama karşı taraf o kadar rahat ki. Aileme gülücüklü mesajlar atiyor. Sinirimiz bozuluyor

neyseki mesleğiniz var çalılıyorsunuz
hakkınızda hayırlısı olsun
umarım bundan sonraki hayatınız çok çok rahat geçer..
İnşallah, Allah razı olsun
keşke şikayet etseydin. polisse ona göre davransaymış. neyse yoluna bak artık düşünme o boş mahluku
Ah ahhh, dışarıdan baksan insan zannedersin. Dili tatlı şeker gibi. Arada tutuyor safligima kızgınlığım. Allah indan bulsunlar.

Bu süreçte bir psikologla görüşebilirseniz çok yardımı dokunur. Yengemde alkolik dayımdan boşanırken destek aldı çok iyi geldi, onunda sorunluydu evliliği. Ama tabi bu işler hep masraf, çocuk büyütürken zor oluyor annenizle yakınlarınızın desteğiyle inşallah bu dönemi atlatıp kendinize gelebilirsiniz, allah kolaylık versin
Çok sukur maddi olarak durumum iyi. Tek istediğim sevilmekti. Umarım atlatirim. Çok teşekkür ederim

Isinden gucunden karisini dovdugu icin olmazdi sadece rezil olurdu bir de siciline islerdi . Siz herseyi onun yanina kâr birakmissiniz. Umursamaz tabiki. Parasi pulu hiçbir kaybi yok hayatina kaldigi yerden devam edecek adam. Siz hakaret ve siddet icin dava acsaydiniz ve nafaka o rahat olabilecekmiydi o kadar. Neyse olan olmus önünüze bakin

Isinden gucunden karisini dovdugu icin olmazdi sadece rezil olurdu bir de siciline islerdi . Siz herseyi onun yanina kâr birakmissiniz. Umursamaz tabiki. Parasi pulu hiçbir kaybi yok hayatina kaldigi yerden devam edecek adam. Siz hakaret ve siddet icin dava acsaydiniz ve nafaka o rahat olabilecekmiydi o kadar. Neyse olan olmus önünüze bakin
Çok haklısiniz, kendime kizginligim bu yüzden. Hakaret, şiddet için bugün dava actim. Nafaka da istedim. Umarım güzel sonuçlar alırım geç de olsa.

Aynıları vardı boşandım nafaka mi alıyorum çocuk için rahatım çok şükür oneririm

Aynıları vardı boşandım nafaka mi alıyorum çocuk için rahatım çok şükür oneririm
Polis olduğu için delil topladım ses kaydı aldım hakaretlerin eğer anlaşmalı boşanmaz ise mesleğinden olursun dedim paşa paşa boşandı nafaka konusunda da anlaştık avukatımla konuştu o sekilde

Boşanma zorlu bir süreç ama uzun vadede kadınlar daha gucluler, arkadas ve aileleriyle yeni bir duzen kuruyorlar..çocuğunuz yanınızda. Mutsuz bir evliliği kimse sürdürmek zorunda değil. 1 kere gelinen hayatta yeni bir düzen kurabilirsiniz..

Emin olun sizin hayatınız onunkinden daha güzel ve imrenilesi olacak ilerleyen süreçte. Çünkü erkekler tek başlarına hayat sürdüremezler. Çocuğunuza mecbur nafaka verecek. İlerde evlense de evlendiği kişinin gözüne batacak bu nafaka. İlla ki rahat bir hayatı olmayacak, emin olun. Pişman olacak. Sizse cehennemden kurtulduğunuz için şükrederek yaşayacaksınız.

Back
X