• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tecrübeli bayanlar yardımınıza ihtiyacım warr...

wanessa

Guru
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2009
130
5
296
Diğer
onunla tanışalı 1 yıl olcak..cok ciddi çıktık yola..29 yasında,,pratisyen hekim..daha 1 ay olmadan cıkalı annesi görmeye geldi beni.(nisan ayında ) .çokta begendi..neyse ekimde nişan yapalım dediler ..benim babamsa karsı cıktı,düğünden 2 ay önce nişan yapın dedi..olmadıı, tus sınavına hazırlanııyo güya..çalışmıyo tabi..ankaraya gitcekti hızlandırılmış dersaneye ,onuda iptal etti bi temeli olmadıgı için..gecen gün benn 'ankarayada gitmiyosun nişan yada söz için neyi bekliyoruz dedim..çünkü herseyin üst üste gelmesinden korkuyorum..daha cok işimiz war ew ,beyaz esya,,bilirsiniz işte..bana dün aksam da en iyisi herseyi hazirana bırakalım dedi..ben anlamıyorum ne yapmaya calışıyo,,cok sewiyo beni o kadar eminim ki.neden habire erteliyo..bana evlilkten korkuyorum dedi...bu korku bendede war ama onun kadar abartı deil...lütfen yardımcı olun nasıl bi yol izlemeliyim..bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile

hayırlısı canım takma, böylesi daha iyi belki zamana bırakmak, daha olgunlaştırır zaman, daha hazır olursunuz, sıkıntı yapma ... kaydirigubbakcemile5

zamana bırak sende düşünürsün bu arada aceleye getrmeyin

madem boyle yapıyor sende sallıcaksn bu işler kısmettır :emir_bebek:
bence sevdiğine %100 emin olma
tmm biraz zmanada bırak ama çokda sapa sarmasın
ben olsam şüphelenıdm

dediğiniz gibi zamana bırakmak en iyiside...selin arkadas neyden şüpheleniyim ki..oyalıyo desen ,, hiç sanmıyorum...üff yaa bakalım artıkk..ben cok mu üzerine düştüm acaba diye düşünmye basladımm :( ama hakikaten bi korku hissettim yaa...bu korkuyu aşmasına nasıl yardımcı olabilirim acaba..???

bencede zaman bırak biraz.
Böyle şeyler aceleye gelmez. kaydirigubbakcemile5

cok duydum böyle oyalayici laflari ...sonunda da baska biri cikiyor genelde....evlilikten korkmak falan palavra ....moralini bozmayayim ama yas 36 olucak yakinda tecrübe konusuyor:)))

Bu evlilikte ne korkuymuş vay beeeee:delphin:
Sanarsın 2 kamyon kömürle cehenneme gidiyosun...

Bence sende salla :1closedeyes:

canım hazirana ne var ki 4 ay

bence neden böyle düşündüğünü sor, sınavlardan mı cart mu curt mu diye sor, sakın yoksa beni sevmiyomusun vs.. gibi laflar etmeden başka etmenleri öne sürerek ağzını ara derim
:hulya:

Haziranda korkusu geçecekmiymiş, korkuyorsa korka dursun o zaman, neden korkuyormuş sevdiği insanla bir ömrü paylaşacak diye mi? Ben erkekleri bu konuda anlayamam valla, sallamadan başka nedir ki bu.

Altında başka nedenler yatıyor olabilir, cevabı onda, açıkça konuşmak lazım. Ne istiyor, ne zaman ne düşünüyor konuşarak çözüm bulun.

cuma günü oturup acık acık konuşucam,,hiç üzerine gitmeden ..sakin sakin..,,maddiyat we sorumluluk almak korkutuyo herhaldee,yazarım artık ..ama arkamda bu kadar kişinin oldugunu bilmek cok mutlu etti beni..ilk kez bi derdimi actım bu sitede...hepinizi cookkk öptüm..yerimseniben

Erkekler ısrarcı kadınlardan korkarlar ısrar etme bence açma evlilk konusunu baktın niyeti değişio ozmn bak yoluna

parasal durumlar olabilir. tusu kazanmak istio ama çalışamıyor yeterince birikimi de yoksa iki arada bi derede kalmıştır kendi hayatı konusunda şüpheleri var anladığım kadarıyla bu yüzden kendi hayatını erteliyor
başka biri olduğunu sanmıyorum ama dediğimden %99 eminim :) (hiç bi zmn %100 olmamak gerek :))

bence al karşına konuş güzelce ama evlilik açısından değil sıkıntıları açısından anlayışla yaklaşırsan emin ol karşında iplik gibi sökülücek
sen çalışıyor musun bu arada? maddi açıdan yardımcı olabilirsin çalışıyorsan bunu belirtirsin
ya da göze alıyorsa çalışmayı biraz sıkıntıya katlanırsınz her zaman yanında olup destek verceğini söyle
ama bi an önce bi karar vermeli o ya bırakıcak tus işini ya tamamen sarılcak bu işe öle yarım ayak kazanılcak bi sınav değil bu
çok mutluu olun inş öptm tatlımm

ewet canım bende calışıyorum,,öğretmenm bende..üzerine gitmicem artık,son 2 gündür hiç bahsetmiyom ewlilikten bu defa o konuyu acıyo..beyaz esya falan ne zaman bakalım diye..

kızlar walla dediğiniz gibi sıkıştırmamak gerekiyo aslında...hayırlısı ne zamansa ,,neyse o olur inşallah...hepinizi öptümm..

parasal durumlar olabilir. tusu kazanmak istio ama çalışamıyor yeterince birikimi de yoksa iki arada bi derede kalmıştır kendi hayatı konusunda şüpheleri var anladığım kadarıyla bu yüzden kendi hayatını erteliyor
başka biri olduğunu sanmıyorum ama dediğimden %99 eminim :) (hiç bi zmn %100 olmamak gerek :))

bence al karşına konuş güzelce ama evlilik açısından değil sıkıntıları açısından anlayışla yaklaşırsan emin ol karşında iplik gibi sökülücek
sen çalışıyor musun bu arada? maddi açıdan yardımcı olabilirsin çalışıyorsan bunu belirtirsin
ya da göze alıyorsa çalışmayı biraz sıkıntıya katlanırsınz her zaman yanında olup destek verceğini söyle
ama bi an önce bi karar vermeli o ya bırakıcak tus işini ya tamamen sarılcak bu işe öle yarım ayak kazanılcak bi sınav değil bu
çok mutluu olun inş öptm tatlımm
canım doktorcum walla dedğin mantıklıı sanki onu anlatıyosun...demek doktorun halinden ,doktor anlıyomşş..

O sallıyorsa sen neden umursuyorsun ki.

Sen de salla umursama bırak o istesin biraz evliliği senin istemenle olmaz sadece :delphin:

Canım benim tus dediğin sınav bir doktorun hayatında yeterince stresli bir dönem hele de çalışamıyorsa bu onu strese sokmuştur.o kafasında kurmuştur, tusa girecek ,belli olacak ona göre hayatını düzene sokacak,evlenecek şeklinde sıraya falan koymuştur,tusada çalışamayınca planlar altüst olmuştur.Senle alakalı bir durum gibi durmuyor.Haziran zaten çok uzak bir zaman değil.Bu arada sana çok görev düşüyor destek olmalısın ona,sıkıştırır tarzda değil de iyisiyle kötüsüyle her ne olursa olsun onun yanında olduğunu hissettiren bir konuşma yapmak çok daha güzel olacaktır.

ewet kızlar ...söyleyeceklerime inanamıycaksınızz...cünkü biraz sorun yasadık biliyosunuz oturup güzelce ,,acık acık konuştuk..weee dün gece annesa,babası,anneannesi we abisi bize tanışmak için geldiler...kahve ,cay ,meyve ,,falan ikram ettik..anlayacagınız haftaya istemeye geliyolar..nişanı mayıs başı dğünü ise haziran dediler..artık hayırlısı bugün onunla bikaç yerde gelinlik we nişanlık bile denedim..beni öyle görünce gec bile kaldıgımızı söyledii..off bi gelinlik giydm ki sormayın gitsin...fiyatı 3 milyar kirası 1,75 dedi..o da ne istersen odur dedi..harikaydı yaa anlatamam...rabbim herkesin gönlüne göre werir inşallahh...opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5

Back
X