Tecrübeli Bayanlardan bilgi istiyorum dönüş yaparsanız çok mutlu olurum

esmer165

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2016
16
11
3
32
Arkadaşlar Merhaba, Bende yeni evli olan arkadaşlardan birisiyim. Tecrübeli bayanlara sorum olacak. Bizde eşimle bebek düşünüyoruz yeni evli olsak da çok istiyoruz allah nasip ederse.. Ben nisan ayının 14. De regl oldum ve 20 gibi bitti bittikten sonra ertesi gün başladık çalışmalara 29 nisan yumurtlama günüm o gün de çalışmamız oldu. Bir gün aralıklarla oldu benim 1 haftadır. Bel ağrım ve çok şiddetli gögüs ağrım var arkadaşlarım beklememi söyledi biraz daha ne test yaptım ne de dr gittim bu arada çok fazlasıyla yemek yemeğe başladım iştahım açıldı. Ve kasıklarımda 3 gündür ağrım var sizce hamile olabilir miyim?

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 47
Daha cok erken canım bunu ögrenmek için ilişkiden 8 gün gecmesi lazım döllenme zaten 8 günde anca oluyor sen yumurtlama günü 29nisan demişsin adet olmayı bkle canım olmazsan zaten hamilesin bu kadar stres ypma şimdiden cnm daha yeni evlisin biz stres yapa yapa ne hale geldik sen şimdiden stres ypma akışına bırak ozmn olur heralde allah ne zaman isterse olur inş hamile kalırsın bu ay

8 gün demişsin doğrudur. Fakat ben ilişkiden sonra girdim 21 gibi başladık yani. Bir gün aralarla sonra yumurtlama tarihimi hesapladım o zaman çalıştık birde 20 dk falan yattım kalkmadım dr öyle söylemişti. İlişkiden sonrada 13 gün şiddetli gögüs ağrım oldu ve hala devam ediyor iştahım devam ediyor bilmiyorum stres yapıyorum elbette ama bu belirtiler bende bu kadar yoktu eczaneden test almam şimdilik erken mi olur bilemedim

Biraz daha bekle diyorsun yani gerçekten stres yaptım demekki ne kadar beklemeliyim peki

arkadaşlar merhaba bahsettiğim durum hala devam ediyor ve bugün regl olmam lazım fakat hala olmadım sizce hastaneye gitmeli miyim? yada biraz daha beklemeli miyim erken mi dersiniz

ben sonucu cok merak edıyorum hamılemısın cnm ıns hamılesındır bızler ıcınd edua edermısın

Kasıklarda batma çok oldu gögüs uçlarım evet koyulaştı fakat gögüslerim çok fazla şişti ve dokunamıcak kadar ağrıdı
Eczaneden test alip yapin hamileyseniz cift cizgi cikar benim reglden 1 gün önce çıkmıştı :)

Back
X