Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tecrübeli Bayanlardan bilgi istiyorum dönüş yaparsanız çok mutlu olurum
Acillllllll kizlar reglime 5 gun var dayanamdim bhcg yaptirdim 4.8 sizce hamilemiyim onceki aylar yaptiriyordum0,1 cikiyo du lutfen cvpyazarmisiniz daha sonra artan oldumu
Acillllllll kizlar reglime 5 gun var dayanamdim bhcg yaptirdim 4.8 sizce hamilemiyim onceki aylar yaptiriyordum0,1 cikiyo du lutfen cvpyazarmisiniz daha sonra artan oldumu
Canm ben 4 ü geçince gebelik olablr diye biliyorum ki senin adetine 5 gün var daha bence hamilesin. İki gün sonra.iki katına çıktıysa tamamdır bu iş :)
Canm ben 4 ü geçince gebelik olablr diye biliyorum ki senin adetine 5 gün var daha bence hamilesin. İki gün sonra.iki katına çıktıysa tamamdır bu iş :)
Aralikta yaptim 2 aydir reglim duzeldi 28 gune dondu 3 aydir acaba hamilemitim die merak edip 2~3 gun onceden bhcg baktiriyorum erkenden tedbir almak icin bu ay dgr aylar en fazla 1.3 cikiyodu