tecrübeli bayanların yardımına ihtiyacım var...

sekercininkizi

bebeğim aramıza hoşgeldin
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2011
2.042
0
156
İstanbul
Ben aranıza yeni katıldım.bu siteyi devamlı takip ediyodum zaten ama şimdiye nasipmiş.bişey sormak istiyorum.eşimle çocuk sahibi olmaya karar verdik ve geçen ay çalışmalara başladık ama galiba zamanını tutturamadık.bu yüzden sizden yardım istiyorum.gebe kalmam için regl döneminden kaç gün sonra çalışmalara başlamak gerekli.bu hesaplayıcılar ne kadar doğru?şimdiden tşk ederim arkadaşlar...

canım regli tarihinin başladığın günden itibaren sayıyosun 14,16,18 günleri en uygun gnler oluyor. benim doktorum böyle dmeişti bende uyguladım.darısı başına

tşk ederim canım mesela benim başlangıç tarihi 9 aralık yani ayın 22 sinde mi başlamak gerekli yoksa bir kaç daha erken mi?

önemli olan kaç günde bir adet olduğun son 3 adet tarihinin arasını say.
diyelimki 30günnde bir oluyorsun 30-14=16.gün yumurtluyorsun ama bundan önceki 3 4 gün ile bundan sonraki 3 4 gün önemlidir bazen değişr çünkü.
o yüzden 12 den başlayarak adete 1 hafta kalana kadar gün aşırı çalışmak şansını artırır.tam olarak günü belli değil.ama belli olmasını istersen ovulasyon testleri var 1 gün önceden haber veriyor.onlardan al ve kullan.

yardımcı olduğun için tşk ederim canım.böyle şeyler insanı heyecanlandırıyor ve bildiklerinide unutturuyor.inşallah önümüzdeki ay mutlu haberi veririm size...

arkadaşlar ilişkiden sonra yan mı yatıyosunuz?yan yatmak daha etkili oluyomuş.yumurtalıkların konumundan dolayı.bilen duyan var mı?mutlu hberi vermeyi çok istiyorum.allah herkese sağlıklı bir bebiş nasip etsin...

ilişkiden hemen sonra yana yatıyosun.valla tam hatırlamıyorum ama sağa yatarsan kız,sola yatarsan erkek oluyomuş heralde.bende öyle yatmıştım ve şimdi 27 aylık oğlum var:)))

ilişkiden hemen sonra yana yatıyosun.valla tam hatırlamıyorum ama sağa yatarsan kız,sola yatarsan erkek oluyomuş heralde.bende öyle yatmıştım ve şimdi 27 aylık oğlum var:)))

allah bağışlasın tatlım senin adına çok sevindim.bende deneyeceğim bunu inşallah hamiş kalırım.

slm kızlar.smear testi yaptıran var mı?yaptıran varsa bana yazın.ben yaptırdım ve rahim ağzında küçük bir yara çıktı.doktor şimdilik tedaviye gerek yok henüz hamile değilim ama doğum yaptıktan snra yakarız dedi?ben hamile kalmak istiyorum geçen ay denedik ve olmadı.ama şöylede bişey okumuştum.bu yara bazen spermleri tutup geçişini engelliyomuş.böyle bişeyiniz varsa ve yinede hamile kaldıydanız,bir bilginiz varsa lütfen burada benimle paylaşın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…