kızlar iyigeceler herkese,
2aylık bebeğim var şükürler olsun sağlıklı ki iki kayıptan sonra kavuşmuş biri olarak her anne gibi onun bütün zorluklarını çekmeye razıyım,
Lakinnn,bebeğim hep ayakta kucakta gezmek istiyor.ayağa kalkıp gezdirmezsek sürekli avazı çıktığı kadar ağlıyor.bitek yemek yerken kucakta sakin duruyor.maması biter bitmez ağlamaya başlıyor,ayağa kalkıp gezdirince susuyor.
Bu hep böyle kısır döngü gibi artık belim koptu resmen
Yalnızım ve çok zor oluyor nasıl alıştı bilmiyorum daha iki aylık.
Ağlasın diyorum almıyorum 5-10dk ama katılana kadad ağlıyor susmuyor ağlamaktan morarınca alıyorum mecbur ,anında susuyor.
Delircem artık napsam ben
canım bizimkide öyleydi dede babnne derken cocuk gezip duruyordu kucakta ....kızlar iyigeceler herkese,
2aylık bebeğim var şükürler olsun sağlıklı ki iki kayıptan sonra kavuşmuş biri olarak her anne gibi onun bütün zorluklarını çekmeye razıyım,
Lakinnn,bebeğim hep ayakta kucakta gezmek istiyor.ayağa kalkıp gezdirmezsek sürekli avazı çıktığı kadar ağlıyor.bitek yemek yerken kucakta sakin duruyor.maması biter bitmez ağlamaya başlıyor,ayağa kalkıp gezdirince susuyor.
Ağlasın diyorum almıyorum 5-10dk ama katılana kadad ağlıyor susmuyor ağlamaktan morarınca alıyorum mecbur ,anında susuyor.
Canım benim kızım şu an 17 aylık ben ilk doğduğu günden beri neredeyse bazı durumlar haricinde emzirmek için almıştım alışmasın kucaga diye doğduktan 1 gün sonra yalancı memeye alıştırdım o hep yatık dururdu bende kıvrilirdim yanına beraber uyur uyanırdık kızımla eve misafir gelirdi kimse alamazdı kucaklarına istemiyordu çünkü beni kucağına alma diye ağlıyordu daha 1 aylıkken yani gün içinde kucağına aldığın zaman bebisi uzun uzun tutma onun yanında olduğunu hissettir vücüdünü sivazla ağladığı zaman sakinleştir yerine bırak bu belli bi süre sonra bırakacaktır kucakta gezmeyi inşaAllahkızlar iyigeceler herkese,
Kesinlikle haklisinizSizin yerinizde olsam aglamaya terketmezdim el kadar bebegi. Kucaga alisma degil o. Size ihtiyaci var diye agliyor simarikliktan degil. Bir sure boyle olacak dunyaya alistikca ilgisi dagilacak etrafa yonelecek. Buyuyunce baska turlu de oyalarsiniz
Zaten ağlamaya terketmek sürekli yaptıgım bile değil sadece bir iki kere denedim ,olmayınca yapmadım.Kesinlikle haklisiniz
Bebegin size ihtiyaci var aglamasi o yuzden
Birde tum gun yatiyirlar hareket yok gunlerce yattiginizi dusunun vucuthareket istiyor
Bebekler dunyaya gelince anne karnindaki hareketi istiyor. o nedenlekucak, puset, kanguru rahatlatiyr onlari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?