Tecrübeli erkek anneleri bakabilir mi?

Sgundez

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2016
318
133
18
42
Merhaba kızlar biliyorum yeri burası değil ama diğer forumda herkes bebeğiyle uğraştığı için cvp atan olmadı sanırım.erkek bebek konusunda tecrubesizim bu sabah oğlumun testislerinin büzüşük ve sert oldugunu farkettim daha önce böyle değildi.normal midir ,yoksa dr.a götüreyim mi?dün geceden beri huysuz sebebi bu olabilir mi?

tecrübeli degilim bu konuda ama doktora götürmende fayda var,gecmiş olsun

Arada o büzüşme oluyor canım. Sertliği bilemiyorum. Oğlum 7 yaşında 3 aylık fıtık ameliyatı olduk. O zaman testisleri çok şiş ve iriydi. Çişini yapınca kendi yüzüne yapardı fıtık belirtisiymiş doktor demişti. Yumurtaları fark edersin bak bakalım ikisi de aynı yerde mi? Yani altta mı? Çok huzursuzsa doktora götürmende fayda var. Ağrısı falan olabilir. Kaç aylık bebeğin bu arada?

1,5 aylık.sağlık ocağına götüreceğim şimdi kızımın okuldan gelmesini bekliyorum.çok teşekkür ederim gerçekten :KK36:

1,5 aylık.sağlık ocağına götüreceğim şimdi kızımın okuldan gelmesini bekliyorum.çok teşekkür ederim gerçekten :KK36:

Oyyyy daha minik kuzu.. Götür canım kontrol etsin iyice. Bir şey olmasa da için rahat eder varsa da önlem alırsın. Geçmiş olsun miniğe..

Back
X