Meraba hanımlar hepinize mutlu bayramlar
Kurbanlar kesildi,kavurmalar yendi,ilk senin ailene mi gidilecek benim aileme mi gidilecek,bayramda memlekete gitme kavgalari da edildiyse ( bdv şuan bu konularla cok yoğun biliyorum) o zaman benim derdime gelebiliriz
Benim derdim sizi ugrastirmayacak cinsten
Yurt dışından ailemi ziyarete geldim.Geldigimde sadece pandemi sebebiyle bir arkadasimla görüşebildim israrlari sonucu.Şimdi gitmeden cagirmam gerekiyor.Ona gittigimde çok fazla cesit yapan biri,hatta öyle ki yaptiklarini övmekten ye ye diye israr etmesinden gerçekten sohbet etmeye zaman kalmadı :)Ben her zaman 3-4 cesit yapip kimse yorulmadan uzunca sohbet etmek isterim kimsenin evinde de bana ne yapilmis, ne hazirlanmis umrumda olmaz ev sahibinin guler yüzü herşeyden önemli.Ama altta kalmak asla istemem belliki arkadasim bunlara daha çok onem veriyor şatafatı,ağırlamayi,ağirlanmayi seviyor madem bana fikir verin kizlar.1 gün öncesinden yapilacak ertesi güne bayatlamayacak,tazeligini kaybetmeyecek neler yapabilirim.Mutfakta iyiyimdir sadece elim biraz yavaş.Bazi seyleri sabahtan yapmayi düşündüm ama çoğu seyler o gün yapilmasi gerekiyor sabah baslasam yetiştirsem bile bu defa misafiri karsilamaya halim kalmaz
Mesela sarma düşündüm zeytinyağlılar dinlenince daha güzel oluyor 1 gun onceden sarsam pişirsem bile olur,el acmasi börek yapip dolaba koyup ertesi gün pisirmeyi düşünüyorum baska ne yapabilirim☺