tecrubeli hamişler yada anneler bir bakarmisiniz

hayalim16

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2015
970
1.479
113
Merhaba hanımlar ben 2 aylık hamileyim eylül ayında da bir kurtajin var yanı kurtajdan 1 ay sonra hamile kaldım şuan kasik batmam ve sarı akıntı şikayetiyle Dr. Gittim doktorum düşük riskim var bir iğne yapıldı birde progstan verdi ve 10 gün hiç kalkmadan yaticaksin dedi acaba atlatabilirmiyim benim gibi riski olup bebeğini kucağına alan anneler varmi

Canim hayırlı olsun öncelikle bebegin. Bi kere öyle kötü düşünceleri aklından sil at bak ne güzel 2 aya gelmissin doktorunu dinle mümkün olduğunca yat tabi kıde atlatirsin benim kayinvalidem eşimde 9 ay yatmis canım. Bende düşük yapmıştım boş gebelikten ve şimdi 3 aylık hamileyim. Elini karnina koy ve onunla konuş dua et yavrun bırakmasın seni cnm.

Esmacim tesekkur ederim allah razı olsun insalh melegimde beni bırakmaz ve tekrar aynı skintiyi yasamam ama ilk kaybından sonra bayağı kendimi dinler oldum şimdide düşük riski canimi skti içimi rahatlatdiniz çok saol

Anlıyorum cnm seni hemde o kadar iyi anlıyorum ki. Bende aynıyim çünkü etraf artık bana boş akıllara vermeye calisiyorlardi başına gelmeyen anlayamaz kesinlikle. Ama doktor da dediki kendini çok fazla dinleme bende smdi daha yeni yeni kendime geldim canım o yüzden sende gönlünü ferah tut

Canım hayırlı olsun bebeğİn. Gecen yıl bnde yasadım bunları. Kanamam oldu senin gibi iğne yapıldı progestan hap kullandım dört ay.hastanede yattım. Hatta doktor yolu acık heran gelebilir korkma dedi. Sonuç nurtopu gibi bebeğim oldu simdi dokuz aylık

Dunyalarabedel neguzel ki Rabbim meleğini sana bağışlamış darısı bana olsun insalh benim kanamam yok ama akintim var neye dayanarak düşük riski dedi heyecandan soramdimda iliski yasak iş yasak ayakta kalmak yasak bol bol su iç ve dinlen dedi valla siz böyle yazdikca içim rahatliyor sayenizde

Rabbim inşallah kucağınıza almayı nasip etsin. Dikkat et kasık bel ağrısı oluyor ama vücudun alıştıkca hamileliğe geciyor bi zaman sonra.

Canım bugün zaten kasik ve bel ağrısı artdi igneyide doktor odasından hemen çıkınca yanı bugün vuruldum tatlim

Bende ayni durumu yasamistim allaha çok şükür su an bebisim kucagimda 8 aylik.bel agrisiyila hastanaya gitim dusuk dediler 1 hafta hastaneda tedavi gördüm.hastaneden ciktikten sonra doktor dediki ayagini altini yuksek biseyler koyup yat dedi 10 gun ben hepsini uyguladim cok sukur atlatim.merak etme atlataceksin.ayagini altina 3 4 tane yastik koy yat hic bisey kaldirma hata 1kg bile olsa cok dikat etmelisin.inş sağ salim kucağına alirsin

Hamileliğimin ilk aylarını hep senin gibi düşük riskiyle geçirdim şimdi yeni 9. ayıma girdim hala bebeğim hayatta korkma streste yapma. Çok stres yaptığım bigün kanamam olmuştu gerçekten bebeğe zararı olur çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…