Doğuma Hazırlık tecrübeli hamişler yardım :(

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Canım ben açta olsam bpgazım yanıyor ekşiyor . Bebegin büyüklüğü ve karin içi genişliğinlede alakalı olabilir inan yastık olsun yada asitli yiyecekler hiçbir etkisi yok bende hep var bebekten sonra oldu bu son 1 aydır hiç geçmiyor sürekli bir yanma var . Takma kafana doktorlar normal diyor mide küçüldüğü için reflu artışı normalmiş.

Bak bende bikaç gümdür bazı şeyler oluyor mesela bel agrısı kramp tarzı tek taraflı oldu kaburga agrısı normald oturumca batıyor fakat şimdilerde yatarkende batıyor ve şiddetlenebiliyor. Birde çok açta olsam tokta olsam yemek yediğimde karnımdan rahatsızlanıyorum kramp giriyor sanki uzanıyorum 5 dk geçiyor ama o an acıyı sen bana sor . Bazı durumlarda endişelenme sakin ol panik yapma seni daha çok strese sokar.

Bak bende bikaç gümdür bazı şeyler oluyor mesela bel agrısı kramp tarzı tek taraflı oldu kaburga agrısı normald oturumca batıyor fakat şimdilerde yatarkende batıyor ve şiddetlenebiliyor. Birde çok açta olsam tokta olsam yemek yediğimde karnımdan rahatsızlanıyorum kramp giriyor sanki uzanıyorum 5 dk geçiyor ama o an acıyı sen bana sor . Bazı durumlarda endişelenme sakin ol panik yapma seni daha çok strese sokar.
sanırım öyle canım ilk hamileliğim ya bir yeni şeyler daha öğreniyorum ama oluruna bıraktım artıkın :) hayırlısıyla kucağıma alayım kızımı bunlara katlanırım yapcak bısı yok :)

14.Haftadayım şeker yiyince kaşınıyorum göbeğimin etrafı kaşınıyor ne yapmam gerekiyor.

14.Haftadayım şeker yiyince kaşınıyorum göbeğimin etrafı kaşınıyor ne yapmam gerekiyor.
şeker yiyince değilde normalde de çok kaşınıyor kaşıma kaşırsan dahada huylanırsın kaşırsın kaşımak tatlı gelincede yırtarsın tırnaklarınla fılan bırak kendı haline bence :)
ben öyle yapıyorum şahsen bıraktım kaşınsın kaşıncağı kadar :))

Mide yanması iki sebepten oluyor benim ilk günlerden bu yana var ilk günler hormonlardan kaynaklı mide kapakçığının gevşemesinden kaynaklanıyor ilerleyen zamanlarda da bebek buydüğünden organlara baskı yapıyor mideye de tabi doğal olarak midenin kapasitesi azalıyor asitte geri çıkıyor bu da yanma yapıyor normal yani ben de aynı dertten muzdaribim iki yastık kullananı tavsiye ederim.

Çok kötüysen de doktoruna söyle bi ilaç yazabilir bana vermişti burdan tavsiye etmek dogru olmaz

Benim de çok fazla mide yanmam vardı uyutmuyordu beni doktorum pantpas diye bi ilaç verdi sabah aç karna içiyorum mucize gibi bişey doktoruna danışabilirsin

Back
X