• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Tecrübeli olan hanımlar aşılama mı önerirsiniz tüp bebek mi?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

saribaykus

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2017
1.528
1.098
133
32
istanbul
Merhaba hanımlar 2.5 yıldır boşuna tedavi olduğumu öğrendim doktorumu değiştirince hep boşuna çabalamışsınız doğru düzgün bir tedavi uygulanmamış dedi
sıkıntım eşimde morfoloji ve hız problemi var bende de hipofiz bezi tümörü kaynaklı prolaktin yüksekliği vardı 2 yıldır 39 un altına hiç düşmemişti ancak geçen ay beyin emarını tekrarladık tümör kendiliğinden temizlenmiş ve prolaktin normal seviyeye inmiş
yeni doktor bu şekilde doğal yol ile çocuğunuz olmaz yumurtalık rezerviniz az dedi aşılama veya tüp bebek önerdi ama tüp bebeğe daha ılımlı bakıyor aşılamanın tutma ihtimalinin düşük olduğunu söyledi sizler ne yaptınız bu durumda paylaşır mısınız ?

selamlar. eğer değerlerinizde ciddi sorunlar var ise direk tüp bebek ile başlaman daha iyi gibi duruyor. Tabi doktorunda bunu önermiş zaten. Aşılamanın şansı yaşa göre değişiyor ama en fazla %20 şans veriyorlar...

ankara da ünlü doktor var bilirsiniz kaan aydos sonuçlarını kendisine gönderdik inceledikten sonra normal yol ile çocuğunuz olabilir sizin diye geri dönüş yaptı ayrıca istanbulda üroloji doktoruna gittik oda aynı şeyi söyledi sadece promen k diye bir ilaç verdi son gittiğim kadın doğum doktoru bu değerlere göre olmaz kendiliğinden dedi

Kizlar merhaba esimin spermiyogram sonucu bi bakabilir misiniz degerler nasildir sizce
Cinsel Pehriz Süresi 3 gün
Skobik Muayene
Miktar 1 cc
Kan
Renk Sincabi
pH 8
Viskozite 15. dk da başladı
45. dk da bitti
Direk Mikroskobik Muayene Lökosit görüldü. Spermatozoid Sayısı(1cc'de) 450 MİLYON
VİTALİTE KONTROLLERİ (Oda ısısında Spermatozoidlerin Kabiliyetleri)
Progresif Hareketli % 0
Nonprogresif Hareketli % 20
Hareketsiz % 80
MOTILITY CABACTY CONTROL TESTI Pozitif
FURUKTOZ TESTI Pozitif

Keçiboynuzu kürü vs denediniz mi ? Ekstra takviyeler falan ? Bi 3 ay beslenmeyi değiştirseniz belki fark olcaktır

bu test aslında 1 yıl öncesine ait yeni test yaptırmadık çakşır suyu keçiboynuzu özü ve doktorun verdiği promen k ilacını kullanıyoruz yaklaşık 6 aydır ama hamile kalmadım henüz

bu test aslında 1 yıl öncesine ait yeni test yaptırmadık çakşır suyu keçiboynuzu özü ve doktorun verdiği promen k ilacını kullanıyoruz yaklaşık 6 aydır ama hamile kalmadım henüz

Doktorlar maalesef mutabık değiller bazı konularda.. örn; aynı degerlere kimi gayet iyi der, kimi ise vasat yada kötü der. Bize de, sperm degerleri değişken olur o yüzden gebe kalabilirsin deyip gönderen de oldu. Ya da bu degerlerle zor, direk aşılamayla baslayalım diyen de oldu...

Doktorlar maalesef mutabık değiller bazı konularda.. örn; aynı degerlere kimi gayet iyi der, kimi ise vasat yada kötü der. Bize de, sperm degerleri değişken olur o yüzden gebe kalabilirsin deyip gönderen de oldu. Ya da bu degerlerle zor, direk aşılamayla baslayalım diyen de oldu...

evet çok tuhaf bizde de aynısı oldu bu teste göre 3 doktor yorum yaptı testi direk kaan aydos hocaya mail attık ilk aldığımzda testinizde hiçbir sıkıntı yok bu değerler ile doğal yolla çocuğunuz olabilir ama yine de dna hasar testi yaptırın dedi
medipol hastanesinde üroloji doktoruna gittik oda aynı şeyi söyledi ufak sıkıntılar var takviyeler ile geçer mutlaka dedi promen k vitamini verdi yaklaşık 6 aydır kullanıyoruz
en son farklı bir doktora gittim bezmialemde kısırlık doktoru diyorlar kendisine kadın doğum uzmanı bu değerler ile çocuğunuz olması çok zor aşılama ihtimali bile düşük tüp bebek yaptırın dedi çok karmaşık bir durum o gün bugündür daha doktora gidemedim

evet çok tuhaf bizde de aynısı oldu bu teste göre 3 doktor yorum yaptı testi direk kaan aydos hocaya mail attık ilk aldığımzda testinizde hiçbir sıkıntı yok bu değerler ile doğal yolla çocuğunuz olabilir ama yine de dna hasar testi yaptırın dedi
medipol hastanesinde üroloji doktoruna gittik oda aynı şeyi söyledi ufak sıkıntılar var takviyeler ile geçer mutlaka dedi promen k vitamini verdi yaklaşık 6 aydır kullanıyoruz
en son farklı bir doktora gittim bezmialemde kısırlık doktoru diyorlar kendisine kadın doğum uzmanı bu değerler ile çocuğunuz olması çok zor aşılama ihtimali bile düşük tüp bebek yaptırın dedi çok karmaşık bir durum o gün bugündür daha doktora gidemedim

6 ay beklemek.icin hicte az bir sure değil. Herkesin önceliği dogal yoldan gebelik olmasini istemektir ama olmayinca olmuyor bence zorlamamak lazim sizin yerinizde olsam tup bebek yaptırırım neden derseniz zaten 6 aydir gebelik elde edememissiniz size tup bebek oneren doktorunuz haklı olabilir. En azindan bu yolu denemis.olursunuz hayat gec.kalanlari affetmiyor umarim Allah gonlunuze göre verir. Bizdede sorunlar var aşılama olcam ve ben 8 aylik evliyim
Esimin sperm degerleri düşük

Esinin sperm sayisi cok düşükse aşılama ihtilamali dusuyordur cunku bende baya arastirdim video izledim bizim sayi aşılamaya uygun bir sayı eger tutmazsa bizde tup bebege geccez .

Esinin sperm sayisi cok düşükse aşılama ihtilamali dusuyordur cunku bende baya arastirdim video izledim bizim sayi aşılamaya uygun bir sayı eger tutmazsa bizde tup bebege geccez .
sizde sayı hız morfoloji kaç çıktı henüz karar veremedik tam olarak direk tüp bebeğe geçmek için erken gibi geliyor çünkü aşılama hakkımızı hiç kullanmamış oluyoruz

sizde sayı hız morfoloji kaç çıktı henüz karar veremedik tam olarak direk tüp bebeğe geçmek için erken gibi geliyor çünkü aşılama hakkımızı hiç kullanmamış oluyoruz
Canim bizde sayi 10,8 milyon
11 milyon diyelim. Morfoloji yuzde 3 hiz yuzdesi yuzde 32
Onun yuzde 40 olmasi gerekiyor
Biz doktor kurbanıyız. Sana şöyle anlatayim. Esim gidiyor sperm veriyor ozel hastaneye eve geliyor sonuc icin ariyor doktoe diyorki sperm sayin düşük vemax diye bir ilac verior bitkisel uzerinde ilac degildir yazior duzelir diyor
Sonra kahve icerken evde esimle bana yollarmisin sonucu diyorum whatsaptan bi atiyor ben detayli inceleyince kahroluyorum
Internete bakiyorum morfoloji bozuk hiz bozuk hepsine tek tek bakiyorum esime bu doktor nasil sana boyle der senin tum degerlerin kotu diyorum
Ertesi gun esim doktora tekrardan gidiyor
Hocam kusura bakmayin diyor karim internete girip bakiyor
Gerizekali ne dio biliomusun bisey yok yok hayir gercekten mersk etmeyin sayınız artar diyor
Esim diyorki bakarmisiniz bana ultrosondan film cekermisiniz
Bi bakiyor adam ultrosondan esimin sol du sanieim yumurtaliginda kist var
Neymis onemli hic onemli degilmis
Esimde internete girior cidden onemli degilmis
Varikosel falan yokmus fıtık yokmus
Velhasıl bende bu esnada oyalanıyorum .
Surekli bana enfeksiyon ilaci veriyor kadin dogumcu.
Benimde kaşıklarım agriyor diye cidden enfeksiyon var saniyorum bu arada surekli adet gecikmesi yasiyorum bana diyor ki adi doktor sen kafana takarsan adetlerin gecikir

Piyasada bulunan butun mantar ve bakteri ilaçlarını kullaniyorum fitil krem igne hap en son gecen ay patladim... esime bu isleri burda cozemicez dedim. Biz bir ilcede yasiyoruz

Doktora gidiyorum kadin dogumcu ozel hastane ayni zamanda tup bebeek merkezi ve super bir doktor bu siteden de tavsiye aldim.kadin baya bir ilgileniuor bizimle nerdeyse yarim saat beni muayne ediyor esimin sonuçlarına bakiyor bana dediki ne mantar var ne enfeksiuon ne rahimde yara hiçbişe yok dedi ve

Ne gordu dersin pco.
Gosterdi ultrosondan. Merak ediyorum diger doktor nasil bunu goremedi vajinal muaynede. Pes dogrusu
Ve ben 18 yasimda bekarrken bana bir doktor daha pco demisti ben uzerinde durmamistim dogrusu gittigim baska doktorlar sen zayifsin sende pco olmaz demislerdi..
Sonuc su.. eylul ayinda tekrar bir sperm vercek esim eger yukselmezee bana rahim filmi cekecek ve aşılama yapacak

Burdan atlayip arabaya baska buyuk bir ile gittik o kadar mesafe iyiki de gittik kadin muhteşem bir doktor baya ilgilendi bilgisayarina herseyi kaydetti benim kullandigim butun ilaclari esimin sonuclarimi benim sonuclarimi
Bende tiroid de var cok sukur onu kontrol altinsa tutuyoruz hatta bana dediki iyiki gebe kalmamissin yoksa cocugun düşerdi tiroidlerim cok yuksekti ayni zamanda nodullerim var her gun ilac iciyorum tshim kontrol altinda tutmaya çalışıyoruz esim de dun sagolsun yapacagini yapti beni cok uzdu ksc gundur vitaminlerini icmiyormus

Unutuyormus aklina gelmiyormus
Ben zaten o vitaminden pek umutlu degildim yani. Esimin muhtemelen sayisi yukselmeyecek esimin sayisi asilamaya uygun bir sayıymış onuda bu siteden öğrendim daha dusuk olsa tup bebek olcakti yuksek ihtimal gittigmz doktor tup bebek uzmani cunku simdi asilamayi bekliyorum daha dogrusu eylul ayinda cikacak sonucları bekliyorum doktor bana canini dikma benim ikiz doguran hastam var dedi.
Ben cok zayifim 45 kg
Bana sakin kilo.alma bu kiloda olman cok iyi dedi bende tamam dedim

anladım canım evet sizde doktor kurbanı olmuşssunuz çok kötü bir durum inşallah kısa zamanda toparlarsınız vitaminler sayıyı çoğaltıyor bunun yanında bitkisel kürlerde uygulayabilirsin morfoloji %3 kötü bir rakam değil %0 ile hamile kalan insanlar var biz bayram sonrası yeni test vereceğiz muhtemelen sonuçların değiştiğini tahmin ediyorum çünkü uzun süredir eşim vitamin kür vs kullanıyor.

anladım canım evet sizde doktor kurbanı olmuşssunuz çok kötü bir durum inşallah kısa zamanda toparlarsınız vitaminler sayıyı çoğaltıyor bunun yanında bitkisel kürlerde uygulayabilirsin morfoloji %3 kötü bir rakam değil %0 ile hamile kalan insanlar var biz bayram sonrası yeni test vereceğiz muhtemelen sonuçların değiştiğini tahmin ediyorum çünkü uzun süredir eşim vitamin kür vs kullanıyor.
Insallah sizin sonuclariniz degismistir zaten esin uzun zamandir.kullaniyormus.
Benimki kullanmiyor duzensiz kullandi benimde artık sabrim kalmadi dogrusu. Sizde sayi kacti

Back
X