5 ay korunduk sadece sonrasında bıraktık, bıraktıktan sonra ben genel bir kontrol amacıyla doktora gittim vucut hazır mı normal mi herşey bakılsın istedim ozaman prolaktinim yüksek çıkmıştı ilaç kullandım ve normal seviyeye geldi, doktor bi yıl tedavisiz bir şekilde denememiz gerektiğini söyledi o şekilde bir yılı geçirdik... Sonrasında olmayınca yine doktora başvurduk eşime ve bana bir dizi tahlil yapıldı herşey normal çıkıyor rahim filmi de çektirdik oda normal ve doktorda yumurta takibine başladık, yumurtalarım geç büyüyordu ve aslında en fazla 16 mm falan olup çatlıyordu bu boyut gebelik için yetersizmiş öyle dediler... Klomen kullandım iki kez ve büyüdü çatlatma iğnesi yapıldı ama olumsuz sonuç kist oldu ve kistleri tedavi ettik, sonra femara diye başka bir ilaç kullandım onunla hiç büyüme olmadı sonra iğne kullandım iki ay onlarda fayda etmeyince pandemide neredeyse bir bucuk yıl ara verdim hiç tedavi almadım... Şimdi bir bucuk yıl sonra geçen ay başladım ve aslında pcosmuşum o yüzden cevap vermiyormuş tedavi ama bende pcosun hiç bir fiziksel belirtisi olmadığı için anlamamışım öyle dedi doktor çünkü adetlerim falan çok düzenlidir. tek çözüm klomen dedi doktor ve klomen ve birkaç vitamin önerdi, beslenmene dikkat et dedi vs.. Bu ay tam tamına uyguladım tedavimi ve 19mm yumurtam oluştu 29 nisanda çatlatma iğnem yapıldı şimdi 2 günüm var hayırlısıyla bekliyorum