- 6 Kasım 2023
- 23
- -20
- 1
- 29
- Konu Sahibi esmalaylaylom
-
Hangi şehirde yaşıyorsunuz ona göre isim verebilirim.İyi geceler... Ben küçüklükten beridir normal bir hayat yaşamadım. Ve şuan ki olduğum kişiden hiç mutlu değilim. Ruhumu şifalandırmak istiyorum, psikolojik tedaviyle bu mümkünse bunu istiyorum. Dinginlik ve huzur istiyorum. Öfkeli, annesini affedememiş, kızgın, kendini hiçbir yere ait hissetmeyen biri oldum ve o çıkmazdayım. İzlediğiniz bir youtube videosu, bir podcast, size her ne iyi gelen şey varsa önerilerinize açığım. Lütfen bana gittiğiniz samimiyetle önerebileceğiniz psikolog varsa isim söylerseniz de çok mutlu olurum mesajlardan.
Teşekkür ederim cevabınız için, istanbul anadolu yakasındayımHangi şehirde yaşıyorsunuz ona göre isim verebilirim.
Psikoloğa muhakkak gidin
Annesine babasına öfkeli ve problemli çocukluk ve yeni ergenlik geçirmiş bireyler ilerde büyük sorunlarla büyük problemli evliliklerle karşılaşıyor.
Şifa Allahtan ama aracı olarak çok iyi uzman klinik psikoloğa gidebilirsiniz.
Size çok iyi gelecektir
Beni rahatsiz eden biri bu adam.İzzet Güllü
Zaten annenizi affetmek zorunda degilsiniz orda bir anlasalim, affetmek daha büyük bir yük bence. Kabullenip hayatiniza devam etmelisiniz. Hicbir yere ait olmasaniz bile kendinize aitsinizİyi geceler... Ben küçüklükten beridir normal bir hayat yaşamadım. Ve şuan ki olduğum kişiden hiç mutlu değilim. Ruhumu şifalandırmak istiyorum, psikolojik tedaviyle bu mümkünse bunu istiyorum. Dinginlik ve huzur istiyorum. Öfkeli, annesini affedememiş, kızgın, kendini hiçbir yere ait hissetmeyen biri oldum ve o çıkmazdayım. İzlediğiniz bir youtube videosu, bir podcast, size her ne iyi gelen şey varsa önerilerinize açığım. Lütfen bana gittiğiniz samimiyetle önerebileceğiniz psikolog varsa isim söylerseniz de çok mutlu olurum mesajlardan.
Benide nedense kendimi zorluyorum ama yok ilerlemiyor benim için konu tamamamini dinlemeden kapatıyorum yalniz değilmişimBeni rahatsiz eden biri bu adam.
Aaaa niyeBeni rahatsiz eden biri bu adam.
Bi kaç videosuna ancak tahammül edebildim. Kendisini aşırı otorite görüyor, psikiyatristlere kafayı takmış , söylemleri rahatsız edici geldiAaaa niye
Tülay kök aşırı dağıtıyor nerden giriyo nereye çıkıyor belli değil . Kendisini seviyorum ama yorucu geliyor .Benide nedense kendimi zorluyorum ama yok ilerlemiyor benim için konu tamamamini dinlemeden kapatıyorum yalniz değilmişim
Tülay kök çok tavsiye edildi ama öyle bir tarzı var ki ben mesela hayır diyemeyen biriyim
Asın kesin umursamayın hayır deyin vs vs döktürüyor ah diyebilsem zaten diycemde yolu nedir
Kısacası bana çoğu tuzu kuru oturduğu yerden döktürüyor gibi geliyor Yani videoyla falan olacak iş değil
En ufak sorunda bile ilaç yazan psikiyatrilere karşı haklı değil mi sence?Bi kaç videosuna ancak tahammül edebildim. Kendisini aşırı otorite görüyor, psikiyatristlere kafayı takmış , söylemleri rahatsız edici geldi
Kişiye çok hakim degilim, birkaç bir şeyler okudum ama bipolar bile yoktura kadar varmak rahatsız edici geldi. Yoksa kapıdan girince ilaç yazılması aşırı sağlıksız . Bu kişiyle ilgili benim yorumum beni rahatsız etti , onerebilcegim ciddiye alacağım biri olarak gelmiyor. Doğru söylemleri muhakkak vardır ama sevemedim:)En ufak sorunda bile ilaç yazan psikiyatrilere karşı haklı değil mi sence?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?