Tedavi Sürecim, yaşadıklarım, korkularım...

_bilgehan_

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2013
4.796
5.397
248
33
Merhaba hanımlar. Ben yaklaşık 1 yıldır korunmuyorum. Bundan 4 ay önce tedaviye başladık ilk iki ay 5gün letu 6. gün çatlatma iğnesi oldum. 2 ay aynı tedaviyi uyguladık fayda etmedi. 3. ay beş gün göbekten yumurta geliştirici iğne atındım ve 6. gün çatlatma iğnesi oldum. ve daha adetime 10 gün kala adet oldum. Ve çok sancılı bir adetti. Yoğun kanamam oldu. Bu ay doktor rahim filmi istemişti ama yaptırmadım kontrolede gitmedim :cry: Bu ay dinleneyim dedim. Çok etkilendim son ay çok umutluydum. Kimseye çaktırmamaya çalışsamda çok üzülüyorum. O kadar iğneden ilaçtan sonra sanki kendiliğimden hamile kalmam imkansız gibi geliyor.

Benim yaşadıklarımı yaşayan var mı acaba. Teselliye, morale ve olumlu örneklere o kadar çok ihtiyacım var ki.. :KK42::KK42::KK42:

Eminim yasadiklarini hatta fazlasini yasayanlar var yalniz degilsin emin ol
Ben de 2. Cocugu istiyorum gecen ay rahim filmi de cektirdim temiz cikti ama sonuc yine hüsran
Dayanacak gucum kalmadi diyorum oglum geliyo yanima anne diyo ve kendimden utanıyorum :KK42:
Cok sukur benim bi umudum var en azindan diyorum Rabbim sizlere de yasatsin

Merhaba hanımlar. Ben yaklaşık 1 yıldır korunmuyorum. Bundan 4 ay önce tedaviye başladık ilk iki ay 5gün letu 6. gün çatlatma iğnesi oldum. 2 ay aynı tedaviyi uyguladık fayda etmedi. 3. ay beş gün göbekten yumurta geliştirici iğne atındım ve 6. gün çatlatma iğnesi oldum. ve daha adetime 10 gün kala adet oldum. Ve çok sancılı bir adetti. Yoğun kanamam oldu. Bu ay doktor rahim filmi istemişti ama yaptırmadım kontrolede gitmedim :cry: Bu ay dinleneyim dedim. Çok etkilendim son ay çok umutluydum. Kimseye çaktırmamaya çalışsamda çok üzülüyorum. O kadar iğneden ilaçtan sonra sanki kendiliğimden hamile kalmam imkansız gibi geliyor.

Benim yaşadıklarımı yaşayan var mı acaba. Teselliye, morale ve olumlu örneklere o kadar çok ihtiyacım var ki.. :KK42::KK42::KK42:

Çok kolaylıklar versin Allahım canım benim senden de güzel haber alacağız inşallah

tedavilerin dah a çok başındasın canım ne yollardan geçenler var ama ilerlemeden hemen gebe kalırsın inş.
yalnız değilsin o korkular ve yorgunluk bende de var........

keçiboynuzu kürü yaptınız mı?
ya da aşılama, çünkü başka sorun yoksa aşılama çok da zor değil...
Yapıyorum canim içiyor eşim havuca geçeceğiz yarın bakalım ne olacak tahlil vakti geldiğinde ama hiç anne olamayacak misim gibi geliyor hamile haberi aldıkça hem seviniyorum hem de içim açıyor:( aşılama falan yaptırmadım canim iğne korkum var:-) sen ne durumdasin sözde bilinen bir sorun var mi

Back
X