Tedavi surecindeyim, desteklerinizi rica ediyorum

tebessum_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2011
51
0
36
- Yurtdışı
Arkadaslar, 5.tup bebek denememe basladim su an,Pazartesi yumurta toplama islemim var, digerlerinin hepsi basarisiz idi, sorun sperm kalitesinin iyi olmamasi...
bu kadar deneme yaptim ama yinede insanin elinde olmadan cok stresli oluyor, ben bunu asamiyorum cok huzursuz oluyorum, ne olcaklarla geciyor tum vaktim...
Yasimiz ilerledi, sans dusuyorlar kafami cok mesgul ediyor herseyin nasip olduguna inanan biri olsamda, yenemiyorum kendimi..Birde sartlar geregi yalnizim, cevremde kimse yok buda beni tamamen kendimle basbasa olmaya ve dusunmeye itiyor..
Kitap okuyorum, birseyler yaziyorum, net vs.kafami ve dikkatimi dagitmaya calissamda yok yetmiyor...nafile..

Benim icin dua etmenizi rica ediyorum hepinizden, Allah isteyen herkese hayirli evlatlar versin insaallah banada Dostlar...
Birde farkli yonlendirmeleriniz olursa, destek olursaniz cok mutlu edersiniz beni, neler yapabilirim bu surecte, ne kadar cok gorsenizde bu tedaviyi degismiyor bazi seyler insan beyninde, ilaclarinda etkisi ile kontrolunuz cok elinizde olmuyor..
Tesekkur ederim hepinize...

Canim zor bir surec ki sadece yasayan anliyor. Her ne kadar cevremizde destekleyenlerde olsa insan kendine kaliyor bir tek. Muminin ilaci duadir. Bool dua et. Salati tefriciye okumani tavsiye ederim. Bos kaldigin anlarda ya erhamerrahimin cek tespihle yada tespihsiz.etrafina melekler gelir rahatlatirlar seni. Sen huzurlu mutlu olki o guzel aile ortaminiz ceksin bebeklerinizi. Allah yazdirdi galiba cogul yazdim. Hayirli haberlerini bekliyorum.

Allah razi olsun canim senden binlerce kez, cok guzel haberler verebilmek isterdim ama olmadi, yine olmadi... Hatta sectigim hastanenin kaliteli olmasindan ve doktorumun meslek disindaki insani vasiflarindan cok fayda gordim, doktorum embriyo transferinide yapmadi, Benim tum olsun yinenede belki kimilir diye olan israrlarima buyuk bir sabirla ellerinden geleni yaptilar ama neticede buyumediklerini soyledi 7.gune kadar bekledik, olmadi...Yarim olarak sonuclandi tedavim ve transfer bedelini geri iade ettiler bana...

Kolay olmadi elbette kabullenmem ama Allahtan gelen hayirlisidir diyorum yine, Allah herkesin gonlune gore versin canim..

Canim zor bir surec ki sadece yasayan anliyor. Her ne kadar cevremizde destekleyenlerde olsa insan kendine kaliyor bir tek. Muminin ilaci duadir. Bool dua et. Salati tefriciye okumani tavsiye ederim. Bos kaldigin anlarda ya erhamerrahimin cek tespihle yada tespihsiz.etrafina melekler gelir rahatlatirlar seni. Sen huzurlu mutlu olki o guzel aile ortaminiz ceksin bebeklerinizi. Allah yazdirdi galiba cogul yazdim. Hayirli haberlerini bekliyorum.

sperm güçlendirici ilaçlar ve kürler var düzenli bir şekilde onları uygulasın eşiniz. bizde şubat ayı adetimle ilk tüp bebek denememize başlamak istiyoruz. hayırlısı olsun inşallahhh.

Back
X