Tedavide yumurta gelişmeyip tedavisi yarım kalanlar

hamile kalmak-yumurta sayısını artırmak için kuru beyaz soğan suyu kürü

1 orta boy kuru beyaz soğanı dış kabuğunu soyarak dörde bölün. Burada en önemli hadise kırmızı ve mor soğan veya dış kabukları beyaz italyan soğanı kullanılmaz.

Önceden kaynatılmış 2 su bardağı klorsuz suya koyarak 5 dakika üstü kapalı olarak kaynattıktan sonra içine başka bir şey katmadan öğle ve akşam yemeklerinden önce bir bardak suyunu için.(soğan yenmeyecek sadece suyu içilecek)

Soğan suyu kürünü adet döneminde uygulamanın bir sakıncası yoktur. Ancak, etki bakımından en uygun zaman adet bitiminden en erken 7 gün sonra başlamaktır.

Kür uygulandıktan sonra 2. adetinizi görmeden 10 gün önce tekrar 5 gün veya 7 gün bu soğan suyu kürünü uygulamalısınız.
kızlar ben yarın bu kürü uygulamaya başlıyorum.daha öncede adet düzensizligim vardı sogan suyunu uygulamıştım ve düzene girdi bence sizlerde deneyin

handan aşagıdaki arkadasın önerisine ne dersin? buna da başlayayım. zaten günde 2 dhea 2 adaçayı başladım. hafta sonu da aktara gideceğim başka şeyler almaya. inşallah bünye tamemen sapıtmaz delikafadulden

QUOTE=senayk;6849244]Kızlar günaydın herkese,
Civanperçemi ve hayıttan bahsetmişsiniz. Ben bunları 3 ay oldu içiyorum. Annem hep bana bitkilerden bahsederdi ama ben önemsemezdim. Taaaa ki uzun süredir görüşmediğim bir arkadaşla görüşünceye kadar. Kısaca anlatayım: Geç yaşta evlenen bi bayandı. 35 te erken menopoza girmiş, adet yok, yumurtlama yok. cyclo progınova ile adet görüyor her ay ve kıbrısta yumurta naklini düşünmeye başlıyorlar eşiyle. Sonra bu 2 bitkiyi tavsiye etmiş birileri. O ay ilacına başlamamış ve bu bitki çayını içmeye başlamış. Ay sonunda regl olmamış, ilacı kullanmadı diye sanırken o, meğersem hamile.... şimdi kızı 15 aylık olmuş, bir türlü gidip göremedim. Ama mucize bebek yani....
1 su bardağı sıcak suya, 1 tatlı kaşığı hayıt tohumu, 1 tatlı kaşığı ciavnperçemi atıp10 dk kadar bekletiyorsunuz-kaynatmadan. Tadı çok acı, içemezseniz 1 kaşık balla tatlandırın. Ama alışıyor insan, balsız da içebiliyorum ben şuan.
Hep yazcaktım bu konuyu, bir türlü fırsat olmadı... Kısmet bugüneymiş...
başka sayfalarda bu konu ile ilgili tecrubelerini yazanlar var, okumuştum. Yumurta sayısı ve kalitesini de arttırıyormuş sanırım.
Şifanın nerden gelceğini bilemiyoruz. Denemekte fayda var. Benim de regl olamama sorunum olduğu için tedavi amaçlı sürekli içiyorum. Ama ayın ilk dönemi yani yumurtlama sürecinde tavsiye ediyorlar sanırım.
Kendinize İyi Bakın
Öptüm Hepinizi.......[/QUOTE]

handan aşagıdaki arkadasın önerisine ne dersin? buna da başlayayım. zaten günde 2 dhea 2 adaçayı başladım. hafta sonu da aktara gideceğim başka şeyler almaya. inşallah bünye tamemen sapıtmaz delikafadulden

QUOTE=senayk;6849244]Kızlar günaydın herkese,
Civanperçemi ve hayıttan bahsetmişsiniz. Ben bunları 3 ay oldu içiyorum. Annem hep bana bitkilerden bahsederdi ama ben önemsemezdim. Taaaa ki uzun süredir görüşmediğim bir arkadaşla görüşünceye kadar. Kısaca anlatayım: Geç yaşta evlenen bi bayandı. 35 te erken menopoza girmiş, adet yok, yumurtlama yok. cyclo progınova ile adet görüyor her ay ve kıbrısta yumurta naklini düşünmeye başlıyorlar eşiyle. Sonra bu 2 bitkiyi tavsiye etmiş birileri. O ay ilacına başlamamış ve bu bitki çayını içmeye başlamış. Ay sonunda regl olmamış, ilacı kullanmadı diye sanırken o, meğersem hamile.... şimdi kızı 15 aylık olmuş, bir türlü gidip göremedim. Ama mucize bebek yani....
1 su bardağı sıcak suya, 1 tatlı kaşığı hayıt tohumu, 1 tatlı kaşığı ciavnperçemi atıp10 dk kadar bekletiyorsunuz-kaynatmadan. Tadı çok acı, içemezseniz 1 kaşık balla tatlandırın. Ama alışıyor insan, balsız da içebiliyorum ben şuan.
Hep yazcaktım bu konuyu, bir türlü fırsat olmadı... Kısmet bugüneymiş...
başka sayfalarda bu konu ile ilgili tecrubelerini yazanlar var, okumuştum. Yumurta sayısı ve kalitesini de arttırıyormuş sanırım.
Şifanın nerden gelceğini bilemiyoruz. Denemekte fayda var. Benim de regl olamama sorunum olduğu için tedavi amaçlı sürekli içiyorum. Ama ayın ilk dönemi yani yumurtlama sürecinde tavsiye ediyorlar sanırım.
Kendinize İyi Bakın
Öptüm Hepinizi.......
[/QUOTE]

Denizcim ben regli oldugum zaman sogan kürünü yapmayı düşünüyorum yanında ek olarak bal tarcın cörek otunu içmeyi düşünüyorum. bir dahaki ayda senin verdigin kürü denerim canım valla inşl kürler bize iyi gelir umudumuz kürlere kaldı :roflol:

söylediğiniz sigorta daha önce başarısız denemeleri olmuş kişiler için avantajlı bi durum gibi görünüyo .biraz daha bilgi verebilirmisiniz .teşekkürler

Tüp bebek konusunu bu kadar kafanıza takmayın hanımlar.Arkadaşımda da aynı sorunlar vardı. özel bir sigorta şirketinden tüp bebek poliçesi kestik şimdi 4 uygulama denenecek tek poliçeyle.Ayrıca hemen ilk denemede hamile kalırsa doğumu ve hamilelik muayenelerini de karşılayacak poliçe

merhaba canım bu nasıl bır polıce boyle ben bır kez denedım olmadı suan maddı sıkıntı yuzunden ve bekleme suresınde oldugumda nasıl yaptırıcam kaygısı ıcındeyım.nasıl kaygılanmayalım canım daha detaylı bılgı verebılrımsın bu nasıl hangı satrlarda verılıyor ne kadar odenıyor tam bılgı verebılırmısın

Merhaba arkadaşlar bir sorum olucak uzun zaman olmuş fakat Merak içerisindeyim teselli olabiliyor yumurta kalitesi bir ay iyi bir ay kötü olabiliyormu benim böyle bir şey başıma geldi anlayamadım bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olabilirmi Çok teşekkür ederim.RABBİM isteyen herkese sağlıklı evlatlar Nasip etsin İNŞALLAH

Back
X