• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tedavim başladı

Ya arkadaşım ben aşılamada iğnelerimi acile gidip yaptırıyodum yani kendime iğne asla batıramam niye acile gitmiyosunuzda kendiniz yapyonuz anlamadım yaa yani benim tedavi başlayınca heralde hayır kesin yine acilde yaptırırım ben
ıyı ama hergun acıle gıtmeyı gerektırecek bişey yok. normal bır ıgne bıle değil. insülin iğnesi gibi. gerek görmüyorum acıkcası. dunkı ılktı. tereddut ettım sadece

hem ilaç gittimi gitmedimi endişesi olmaz valla ben kurarım kafamda kendimi biliyorum hııı ben yapamadımda yumurtam o yüzden az çıktıda falan ya kimseyi endişelendirmek istemem ama ben öyleyim siz belkide kendiniz beceriyorsunuzdur

canım bu işte rahat olmak gerekıyor. ben her gun hastaneye gıderek kendımı kasarım. bırde ojkadar çok kurma kafanda hersey guzel gıtsede olacagı varsa oluyor sonucta.

Valla ben aşılamadada her gün acile gidip yaptırıyodum neden olması gerekmiyoki enjeksiyon onların yapması gereken işlerden biri zaten enjeksiyon odası var orda yapılıyo neyse hayırlı olsun tedavin umarım hep birlikte güsel sonuçlarla yazışırız

arkadasım gobektende vurabılırsın koldanda ıstersen hemsırene sor hem kol daha kalın oldugundan bence daha ııı gobek bana daha hassas gelıyor ama genede sen bılırsın

arkadasım gobektende vurabılırsın koldanda ıstersen hemsırene sor hem kol daha kalın oldugundan bence daha ııı gobek bana daha hassas gelıyor ama genede sen bılırsın

saol.. eger bugunde sıkıntı yasarsam yarın hemsıreye telefon acıp sorarım. tekrar tesekkurler

arkadaşlar yinede siz bilirsiniz ama benim bildiğimce göbekden daha etkili..yinede bir sorun doktorunuza sanırım oda göbekten diycek..hemde hiç duymuyosunuzki göbekten vurulunca ben zevkle yaptırırdım hiç canım yanmazdı ..

arkadaşlar yinede siz bilirsiniz ama benim bildiğimce göbekden daha etkili..yinede bir sorun doktorunuza sanırım oda göbekten diycek..hemde hiç duymuyosunuzki göbekten vurulunca ben zevkle yaptırırdım hiç canım yanmazdı ..

evet arkadaşıma katılıyorum bencede daha etkili ve inan hiç ama hiçççççççççççççç acımıyo ben kaçıncıya yapıyorum bide bu ay çift kullandım 3 hafta tüp bebeğe hazırlık 1 haftada yumurtlama için günde iki tane ya o yüzden hiç korkma canım acımıyo ve alışıyosunda zaten kıl kadar ucu var küçücük

arkadaslar nerden bılıyosunuz gobekten daha etkılı olucagını bu benım 2. ve 2 tarafta farketmıyor dıyor gobekte kolda aynı ıslevı goruyo hatta gobege vururken kola gecebılırsın koldan gobege hıcbırsey farketmıyor hemsırelerın demesı genede sız bılırsınız kım nerde rahat edıyorsa oraya vursun ben kolcuyum

banada hemşire tarif ederken gobek dedı. hatta dun bana verdıklerı kağıtlara baktım. ilaç kullanımı acıklamalarına falan. gobekten ve koldan yazıyor ama kol olan kısmın ustunu tukenmez kalemle çizmişler..

merhaba msms bende lucrin kullanalı 10 gün oldu.morluk ve sinek ısırığı damara denk geldiğiiçin oluyormuş

merhaba msms bende lucrin kullanalı 10 gün oldu.morluk ve sinek ısırığı damara denk geldiğiiçin oluyormuş

ilk gun beceremedım. iğnenın ucu azcık gırdı ılacı enjekte ettım:) şimdi becerıyorum kabarma olmuyor:)morluk su an için yok canım. kardesın esınde olmustu mosmordu karnı.

bak bu konuyu açtığında tek kişiydin ama şimdi muhtemelen en az iki kişisin ki bana üç gibi geliyor:)))

ya bişiyy sorcamm ben 5 bebek ölümü yaşadımm acaba doğal yoldan hamile kaldığım için bana tüp bebek yaparlarmı
birde aşılama istemiyomm benn

ya bişiyy sorcamm ben 5 bebek ölümü yaşadımm acaba doğal yoldan hamile kaldığım için bana tüp bebek yaparlarmı
birde aşılama istemiyomm benn

valla canım parasını verdikten sonra ne istiyosan yaparlar normal hamile kalıyosun madem niye tüpe ihtiyaç duyuyosunki çok masraflı bi yol benim eşiminde bi akrabası 3 bebek kaybetti son bebeğinde 4 ay hastanede yattı aslan gibi bi oğluşu var allah vaktini belirlemiştir canım bence bi kez daha çok sıkı doktor gözetiminde hamile kalabilirsin

Merhaba MSMS ben sana bir şey sormak istiyorum müsaadenle tedavini nerde ve hangi doktora yaptırıyorsun acaba raporlumu raporsuzmu ne kadara yapıyorlar acaba tüp bebeği cevaplarsan sevinirim canım

msms senı tbrk ederım allah hayırlısıyla hıcbır sorun yasatmadan sonucunu alırsın sen bu surec ıcınde neler yaptın dısarı cıktınmı anlatırsan sevınırım

Back
X