• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tedaviye Başladım

seydahancer

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2009
547
1
0
48
İstanbul
Selam arkadaşlar ben kilolu bir anne olacağım sanırım bugün tüp bebeğe başladık
ilk iğnemi oldum 5 tane yumurta gördü doktorum 5 gün sonra tekrar çağırdı sanırım ultrasonla bakacak sizde hangi durumdasınız acaba bu benim ilk denemem :1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes:

hadı hayırlı ols canımmmmmm................inş emeklerını rabbım boşa çıkarmaz.............

hayırlısı olsun canım Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah bende tedavideyim ama sanırım sen gerçek tedaviye başlamışsın ben uzun protokolle başladım ve bugün yani lucrının 9.günü adet oldum pazartesi bi aksilik çıkmazsa bende gerçek tedadviye geçeceğim inşallah Rabbim yardımcımız olsun canım

Selam arkadaşlar ben kilolu bir anne olacağım sanırım bugün tüp bebeğe başladık
ilk iğnemi oldum 5 tane yumurta gördü doktorum 5 gün sonra tekrar çağırdı sanırım ultrasonla bakacak sizde hangi durumdasınız acaba bu benim ilk denemem :1rolleyes::1rolleyes::1rolleyes:

inşş başarıcaksın hayırlısıyla canım..a.s.

İnşallah hepimiz anne olacağız ama ben 95 kilo civarı bir anne olacağım
acaba tek sefer denemede bebeği olan varmı

Hayırlı olsun ben de perşembe sanırım başlayacağım merak etme ben de kilolu bir anne adayıyım.. ben de merak ediyorum kilolu olup da ilk denemede başaran var mı diye? ama olmasa da biz başaracağız değil mi? buarada sen nerde yaptırıyordun?

canım tedavin hayırlı olsun . allah emeklerini boşa çıkarmasın.tedavi süreci yorucu bir süreç.benim tedavim uzun protokoldü.ama inşallah sonucu güzel olur.allah gönlüne göre versin.moral çok önemli. tedavin boyunca rahat olcaksın.hiç bişeyi kafana takma canım..... güzel haberlerini bekliyoruz.sevgiler....

hayırlı olsun arkadaşım inşallah senin benim gibi tedaviye başlayan diğer arkadaşlarımızda tedavilerimiz sonunda güzel ve hayırlı haberler alırız ve burada hepimizle paylaşırız zor uzun ve stresli günler bizleri bekliyor
sonuçta eğer anne olacaksak bunların bir önemi yok
hakkımızda hayırlısı olsun
allahım emeklerimizi boş çevirmesin

yarın yumurtalarım toplanacak ve çok merak ediyorum nasıl olacak acaba yumurtalar toplandıktan sonra acaba neler yapmalı ve neler yapmamalı bile arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum

canım benimde yarın yumurtalarım toplanacak.bende pek bilmiyorum neler yapmam gerektiğini.sadece bu akşam saat 24.00 dan sonra bişey yememem gerektiğini biliyorum.senin kaç yumurtan oluştu.doktor bana 7.8 tane toplarız dedi.bana çok az geldi.

ffk sanırım benimde fazla değil yumurtalarım sen nerede yaptırıyorsun aynısını banada söyledi inşallah bebişlerimiz gelir morelini yüksek tut

Ben eurofertilde yaptırıyorum inşallah en kısa zamanda bebişlerimiz bizimle olur ve en kısa sürede bebişlerimizin haberlerini alırız

Back
X