tedaviye başlamadan önce doğum kontrol hapı kullandınız mı???

sevgiero2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2008
44
1
86
46
Nevşehir
ben ocak ayında ankara anatoliada microya başlıyacağım dr hakan bey 2. denemem olucak.ilkinde doğum kontrol hapı kullanmıştım hep kullanılıyor diye duyuyorum .ama bana gerek olmadığını söylediler.adet düzensizliği olanlara veriyorlarmış.kullanmamam başarı şansını etkiler mi??fisfisfisfisfisfis lütfenn yardımcı olur musunuz

canim bende ilkinde dgum kontrol hapi kullandim ama ikincide kullanmadim benimde adetim duzensizdi yai bazen gecikiyodu allahtan bu ay gecikmedi bide beniki uzun protokoldu gecen sefer uzun protokolde vermisti adet olana kadar kullandim fakat simdi vermediler hem sen kisami uzunu yaptiriyosun benim ikiside uzundu ama tahminen kisada vermezler ilaclara basladinmi peki yoksa adetmi olmayi bekliyosun

benim adetlerim düzenliydi ancak tedaviye başlamadan önce baya stresliydim bu yüzden yumurtalıkta stresten dolayı kist oluşmuş..Doktor doğum kontrol hapı bu kisti eritir dedi..Ben de kullandım..Çünkü kist olursa tedaviye başlamıyorlar..Hiç bir şeyi riske atmak istemediğimden doğum kontrol hapını kullandım,kistim eridi ve Allahıma binlerce kez şükürler olsun ilk mikro denemede hamile kaldım..Allahım herkese nasib eder inşallah:Saruboceq::nazar::nazar:

canim bende ilkinde dgum kontrol hapi kullandim ama ikincide kullanmadim benimde adetim duzensizdi yai bazen gecikiyodu allahtan bu ay gecikmedi bide beniki uzun protokoldu gecen sefer uzun protokolde vermisti adet olana kadar kullandim fakat simdi vermediler hem sen kisami uzunu yaptiriyosun benim ikiside uzundu ama tahminen kisada vermezler ilaclara basladinmi peki yoksa adetmi olmayi bekliyosun

bu uzun protokol olacak adet olmayı bekliyorum 21 gün sonra ruklinle başlıyacağız inşallah. seninde mi uzun ? sen başladın mı arkadaşım? nerede ? ayyy ne çok soru sordumkaydirigubbakcemile3 özür kafam karıştı iyice de CADIARZU

benim adetlerim düzenliydi ancak tedaviye başlamadan önce baya stresliydim bu yüzden yumurtalıkta stresten dolayı kist oluşmuş..Doktor doğum kontrol hapı bu kisti eritir dedi..Ben de kullandım..Çünkü kist olursa tedaviye başlamıyorlar..Hiç bir şeyi riske atmak istemediğimden doğum kontrol hapını kullandım,kistim eridi ve Allahıma binlerce kez şükürler olsun ilk mikro denemede hamile kaldım..Allahım herkese nasib eder inşallah:Saruboceq::nazar::nazar:

hemde ikiz harhelde ne güzelllhihoyyythihoyyyt teşekkür ederim arkadaşım allah sağlıklı sıhatli bebişlerine kavuştursun inşallah .a.s.:nazar:bizler içinde dua et bizimde ikizlerimiz olsunkaydirigubbakcemile5

bende ilk denemede kullanmıştım .fakat tüm yan etkilerini gördüğüm için3.gün dr.mu aradım söyledim hemen kestik ilaç almayı.sonra da iğnelere geçmiştik.inşallah canım başarılı olursun.... pzt.günü ben de sonucumu öğreniyorum nasıl heyecanlıyım anlatamam .....kıpır kıpırrr yerimde duramıyorum..

sevgili badem,tebrik ederim hayırlısıyla kucağına da alırsın inşallah canım..daha önceki yazılarını okudum ,yanılmıyorsam myom vardı sende dimi??benim de myom vardı cerrahi yöntemle alındı.ama gebelik hiç yaşamadım.bu konuda beni aydınlatırsan sevinirim..... :teselli:

sevgili badem,tebrik ederim hayırlısıyla kucağına da alırsın inşallah canım..daha önceki yazılarını okudum ,yanılmıyorsam myom vardı sende dimi??benim de myom vardı cerrahi yöntemle alındı.ama gebelik hiç yaşamadım.bu konuda beni aydınlatırsan sevinirim..... :teselli:

Evet canım,miyom olduğu tedavi öncesi tetkiklerde ortaya çıktı..hemen bir histeroskopi ameliyatı ile rahim içindeki bir iki miyomdan kurtuldum..ben de hiç gebelik yaşamamıştım..Eşimin spermleri doğal yoldan hamile kalmama yetecek düzeyde değildi çünkü..Allahım her isteyen arkadaşıma nasib eder inşallah..Ben de daha yolun çok başındayım...:nazar::nazar:a.s.:1hug:

bende doğum kontrol hapı değilde zamanında adet olmak için bi ilaç kullandım adını hatırlamıyorum adetlerim düzensizdi çünkü çok şükür bende ilk denemede hamile kaldım benimde ikiz çok güzel bir duyğu inş. sizede nasip olur.

bende ilk denemede kullanmıştım .fakat tüm yan etkilerini gördüğüm için3.gün dr.mu aradım söyledim hemen kestik ilaç almayı.sonra da iğnelere geçmiştik.inşallah canım başarılı olursun.... pzt.günü ben de sonucumu öğreniyorum nasıl heyecanlıyım anlatamam .....kıpır kıpırrr yerimde duramıyorum..

teşekkür ederim arkadaşım.allah yüzünü güldürür inşallah pozitif olur. bilirim o heyacanı ama benim içim kıpır kıpır değildi moralim çok bozuktu sanki olmadığı içime doğmuştu.:a015:

içimin kıpırlığı yoğun stresten ,bu sefer de olmazsa........diyorum cümlenin sonunu getiremiyorum ..dr.um çok kesin konuştu ama ben çok şüpheliyim..benim pzt.regl günüm ayrıca,geçen sefer dede regl günüm de test sonucumu öğrenmeye gitmiştim rastlantı değil sanırım,siz de de böyle mi oldu???

içimin kıpırlığı yoğun stresten ,bu sefer de olmazsa........diyorum cümlenin sonunu getiremiyorum ..dr.um çok kesin konuştu ama ben çok şüpheliyim..benim pzt.regl günüm ayrıca,geçen sefer dede regl günüm de test sonucumu öğrenmeye gitmiştim rastlantı değil sanırım,siz de de böyle mi oldu???

böyle olmadı benim testten 4 gün sonra adet oldum.

Back
X