Tedaviyle hamile kalip dogum yaptin ardindan tekrar hamileyim

dopamin

Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2014
127
73
23
Kizlarr suan buyuk bi saskinlik icindeyim.tup bebek tedavisine basladigimda hamile oldgumu ogrendim.cok sukur bebegimi kucagima aldim .84 kiloyum ve oglum 8 aylik tekrar hamile oldugumu ogrendim.cok kiloluyum diyetisyenemi gitsem ?kilolu hamile olanlar neler yaptiniz??

Çok güzel bir haber bu. Tedavi sonrası kendiliğinden uğraştırmadan gelen bebekler candır can
Bana da ikinci öyle nasip olsun inşallah. Dr un diyetisyene yönlendirirse gidersin canım yoksa çok fazla tatlı, ekmek, makarna, pilav vs yemezsen pek de sorun olmaz

Evet sok olduk iki yil tedavi gordum hamile kalamadim tam tup bebek tedavisine gittim hamile oldugumu ogrendim.ve dogumumun ardindan 8 ay gecti hamileyim.saskinim.ama dogum kilolarimi veremedim.cok kiloluyum sadece bu dusunduruyo beni.ins yememden kisabilirim

Tebrik ederim canım çok güzel bir haber ..
Sağlıkla kucağına alırsın insallah :)
Boyun kaç
Diyetisyene gidersen kilo almadan hatta vererek sağlıklı bir şekilde devam ettirebilirsin gebeliği

Tebrik ederim canım çok güzel bir haber ..
Sağlıkla kucağına alırsın insallah :)
Boyun kaç
Diyetisyene gidersen kilo almadan hatta vererek sağlıklı bir şekilde devam ettirebilirsin gebeliği
Kilo almadan hamilelik devam edermi acaba ?boyle birsey varsa hemen yapilmasi gerkenleri yapmam lazim

Kilo almadan hamilelik devam edermi acaba ?boyle birsey varsa hemen yapilmasi gerkenleri yapmam lazim
Tabi ki canım devam edebilirsin ama doktorun dediklerini uygulamak lazım.
Aslında bildiğimiz ama uygulayamadigimiz şeyler.
Hamur işi abur cubur tatlı vs. Zararlı zsten bebişe bir faydası yok.
Sebze ve protein ağırlıklı beslenmek her gün günde en az 2 lt su içmek gerek.
Diyetisyen başka şeyler de önerebilir uzmsniyla görüşmek çok daha sağlıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…