Tedirginimmm :((

Suziiii007

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2019
237
68
48
33
Günaydın arkadaşlar dün akşam kahve kanamam oldu çok korktum hemen kadın doğum hastahanesine gittik acilden girdik muayene ettiler alttan istemedim özellikle üstten yaptı kesen gözüküyor kesenin içinde yol kesende oluşmuş kanama alanı gozukuyo ama bu yerleşme kanaması olması yüksek dedi.sizce böyle oluyor mu benden hemogram testi istedi verdim hemogramdaki amaç ne yerleşme kanaması kaç gün sürüyor birde progestan kullanıyorum

Sakın alttan muayene ettirme canım. Ben bir düşük yasadım. 6 haftalıkken hamile oldugumu ogrendikten 2 gün sonra. Once kasık sancım basladım sonra artarak dwvam etti. Hastaneye gittik doktor alttan baktı kese olması gereken yerden asagıda dedi. Hemogram istedi benden de. Tahlil sonucunu beklerken kanamam basladı. Ama bildiğin adet kanaması gibi basladı. Sonra zaten hastaneyw yatırdı doktor 2 gün takipten sonra kürtaj oldum. Sendeki yerlesme kanaması olabilir merak etme kendini stresten ve her türlü işten uzak tut hep yat dinlen bu dönemde güzel seyler düşün kendini sakın strese sokma

Back