tef gibi gerildimm...

Kokina15

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2016
1.445
952
123
merhaba arkadaslar daha oncede konu acmistim gecen sene esimin internetten oyun arkadasi bize gelmisti.hic taniyip bilmedigim insanlar.tmm esimin hatirina agirladik gectik.gelen karikoca iyi insanlardi sansimiza.bu olay gecen sene oldu.esiyle birbirimizi faceden ekledik telefon nosu fln almadik birbirimizden.bidahada gorusmedik.ama esim kocasiyla gorusuyor oyun hakkinda ve birkac kerede baliga gittiler birlikte.her neyse bu aksam esim dediki xin karisi bugun beni aradi sali gunu kocasinin dogumgunuymus benim icin video cekermisiniz esime supriz yapicam demis.senin telini nerden buldu dedim kocasinin telinden almis kocasi wcdeyken kocasinin telinden aradi dedi.oyundaki diger arkadaslarida arayip rica ettim demis.e peki sen bu videoyu cekersen nasil yollucaksin dedim bilmiyorum dedi.aldimi beni bir sinir.cok kizdim vede ustune soyledigime pisman ettin dedi cikti.kizmakta haksizmiyim sizce

Yani sorun nedir tam olarak eşinizin numarasını alıp onla konuşması mı?
Sizi mi aramalıydı?
Kendi eşinin arkadaşı olan sizin eşiniz olduğu için ve sizin telefon numaranız onun eşinin telefonunda olmadığı için eşinizi aramıştır.
Videoyu da yollar telefondan ne olacak bunda abartılacak ne var anlayamadım.

Yani sorun nedir tam olarak eşinizin numarasını alıp onla konuşması mı?
Sizi mi aramalıydı?
Kendi eşinin arkadaşı olan sizin eşiniz olduğu için ve sizin telefon numaranız onun eşinin telefonunda olmadığı için eşinizi aramıştır.
Videoyu da yollar telefondan ne olacak bunda abartılacak ne var anlayamadım.
bilmiyorum bana sacma geldi o supriz yapicak diye biz birbirimize girdik

boyle seyleri.sevmedigimi iyi bilir.hic hosuma gitmedi ozaman cek yolla madem dedim

bilmiyorum bana sacma geldi o supriz yapicak diye biz birbirimize girdik
O sizin abartmanızdan.
Ömür böyle şeyleri dert edip kavga etmek için çok kısa.
Ayrıca böyle videoları birçok kişiden isitiyorlar maksat video kalabalık olsun diye.
Samimiyetle çok ilgili değil kaldı ki eşiniz adamı sevmiş samimi bulmuş ki evinize çağırmış.
Siz istemiyorsanız videoda bulunmayın.

O sizin abartmanızdan.
Ömür böyle şeyleri dert edip kavga etmek için çok kısa.
Ayrıca böyle videoları birçok kişiden isitiyorlar maksat video kalabalık olsun diye.
Samimiyetle çok ilgili değil kaldı ki eşiniz adamı sevmiş samimi bulmuş ki evinize çağırmış.
Siz istemiyorsanız videoda bulunmayın.
zaten soyledim cok istiyosan kendin cek yolla.ne ben nede cocuklarim o videoyu cekemez dedim.gercektrn kizdim vede uzdum.ayni seyi ben yapsam esim bana cok kizar

zaten soyledim cok istiyosan kendin cek yolla.ne ben nede cocuklarim o videoyu cekemez dedim.gercektrn kizdim vede uzdum.ayni seyi ben yapsam esim bana cok kizar
cekmeni.istemiyorm dedigim haldede israr etti.kendi karisi uzulurken bole bisey yapmasi normalmi simdi

Yani ben de sevmem bu tarz işleri herkes saçma bir coşkuyla doğum günü kutlar falan :KK53: eşinizin yalnız çekmesi daha iyi olur. Ama bu kadar gerilmeyin kavga etmeye değmeyecek bir konu.

Yani ben de sevmem bu tarz işleri herkes saçma bir coşkuyla doğum günü kutlar falan :KK53: eşinizin yalnız çekmesi daha iyi olur. Ama bu kadar gerilmeyin kavga etmeye değmeyecek bir konu.
bilmiyorum cok.kizdim ve ustune bana ters yapti.haa bide ben istesem boyle biaeyi hayatta yapmaz esim

bilmiyorum cok.kizdim ve ustune bana ters yapti.haa bide ben istesem boyle biaeyi hayatta yapmaz esim
O zaman bırakın kendi kendini ön kameradan çeksin yalnız başına ne hali varsa görsün :KK45:

Ay ne kadar gereksiz bi sanimiyet.. hic tanimadigin insanlari hayatina bu kdr dahil etmek ne kadar dogru?

cekmeni.istemiyorm dedigim haldede israr etti.kendi karisi uzulurken bole bisey yapmasi normalmi simdi
Sen anormalsin o kesin !! Kadin birkez görmüş ama kocasi senin eşini demekki çok sevmişki kadında almış noyu rica etmis. Bende esim icin aynisini yapardim. Adamin birde hevesini kırmışsın:S

Sen anormalsin o kesin !! Kadin birkez görmüş ama kocasi senin eşini demekki çok sevmişki kadında almış noyu rica etmis. Bende esim icin aynisini yapardim. Adamin birde hevesini kırmışsın:S
kirilirsa kirilsin.bu kadin bikere gormus bu adami.ben olsam cekinirsim birkere gordugum birini aramaya

Sürekli gidip gelinse kadından o güveni de alsaydin sorun yapmazdin bence ama gereksiz bi samimiyet olmuş gerçekten. Kızmak da haklısınız bende olsam aynı tepkiyi verirdim. Ne munasebet kocamı arayıp sürpriz video isteyecek.

Back
X