tef gibi gerildimm...

Tepkiniz çok abartılı. Adam bişey saklayınca da ye sakladı oluyor.. hep böyle baskıcı olmanızdan yalan da söyleyecek.

Buradan boguldum.
Siz kadını ve adamı bir kere gördünüz
Ama eşiniz adamla sürekli görüşüyor.
Oyun oynamaya sohbet etmeye devam ediyorlar, birlikte balığa gidiyorlar.
Yani bu samimiyet nereden? Denecek bir durum yok.
Kadın kocanızı arayıp kocanıza asılmamış
Alt tarafı video istemiş.
Onun da kocasının haberi olacak sonuçta video yu da ona istemiş.
Bence siz başka şeyleri kıskanıp burada patlamışsınız.
Büyütmeyin böyle şeyleri.
Ona ters bana ters diye de kılıf aramayın, tersi düzü olay ortada. Boşuna gerginlik.

boyle seyleri.sevmedigimi iyi bilir.hic hosuma gitmedi ozaman cek yolla madem dedim

İyi de hiç tanımadığınız karı kocayız diyen insanları evinize almışsınız yani kafede falan oturmamışsınız

Sonra video istedi diye tu kaka olmuş

Ben de o kadının yerinde olsam arar isterdim ne var ki yani şeyinin fotosunu çek at bana dememiş ki

Eşinizle adam samimiymis neticede.beraber baliga vs gittiklerine gore yakinlar. Nornal kadinin video istemesi.
Baa abarti geldi tepkiniz.

Ay bir de sanki kadin kendi dogum günü icin video istemis, 2 dk da kocanizi ayartmis gibi konusuyorsunuz. Kocanizin sevdigi, zaman geçirmekten hoslandigi bir insan icin hepitopu 5 saniye dgko diyecek ve gönderecek. Ters olacak ne var yani? Kadin ahlaksizlik yapmis gibi lanse ediyorsunuz. Ben bile sinirlendim, kocanizin tepesinin atmasi cok normal.

Kadın bir şey rica etmiş eşini kıskanıp kendini germek yerine eşinle birlikte bir video çekip birlikte kutlasaydın ne var bunda? Pek moda böyle videolu kutlamalar şimdilerde.

Söylediği videoları biliyorum son zamanlarda doğum günlerinde çok moda.Ne var bunda yemedi yani kocanı, adam söylese bir dert söylemese kocam beni aldatıyor sanırım dersiniz.Senin için yabancı olabilir ama demekki eşleriniz güzel bir arkadaşlık kurmuş.Adamlar kahveye gitse suç, oyun oynasa suç, arkadaşlık kursa suç artık iyice saçmalık oldu.Zorla yani içinde art niyet olmasada sokuyorsunuz pes.

Back
X