Elektrikli Mutfak Aletleri tefal inox çaycım:(((

ceren26

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2010
493
73
118
kızlar tefalden ayrı ayrı olan çay makinası aldım.ama o kadar pişmanımki.kapagı kendi kendine elimde kaldı bigün yayları attı.servise götürdüm kullanıcı hatası darbe almış kapağı komple ücretli değiştiricem dedi. be adam ben nasıl kırayım bilerek kapağı.hadi senin dediğin gibi darbe aldı diyelim darbe alan şeyde ezik çizik olmazmı ?kapak sapasağlam ama benim hatammış.şimdi en az 50 tl alırlar bi atan yay için.kapak komple degişmesi gerekiyomuş.yay takamazlarmış sadece.offff çok pişmanım tefalın servisinin bu kadar kötü oldugunu bilmiyodum

Bende tefal ürünlerini şahsen çok kaliteli ve düzgün bilirdim. Aynı zamanda servisinin de iyi olacağını umardım.
Kayınvalideme anneler günü hediyesi olarak nişanlım geçen sene kettle almıştı, almaz olaydı :)
Kendisi biraz pipirikli bir kadındır ve olabildiğince titizdir (aşırı sayılmaz), bir kaç ay kullanım sonrasında kettle'ın dibi pas tutmaya başladı.
Bununla birlikte bir de Tefal el blenderı vardı onda, bu blender bir kaç kullanımdan sonra boş dönmeye başlıyor. İçindeki çıkrıklar plastik olduğu için aşınma yapıyor, biz baktığımızda bunu anladık.
Neyse aldık götürdük servisine, adam demez mi kullanıcı hatası diye, buna birşey yapamıyoruz sadece ücretli olarak parçayı değiştirebiliriz. Ama zaten kayınvalidemler 3-4 sefer bu parçayı ücretli olarak değiştirmişler.
Benim bile asabım bozuldu bu duruma.
Kettle konusuna gelince de, adam ister istemez yapar bu pas dedi. Nasıl yani? Sen çelik kullanmazsan tabii pas yapar...
O yüzden bence en güzeli Tefal küçük ev aletlerini almamak, varsa çöpe atıp yenisini almak. Zaten servise dökülen paralarla çok daha iyisini bulabilirsin kanımca.
Herşey tecrübe işte, neyseki ben kayınvalidemin yaşadığı bu problemlerden tecrübe edinmiş oldum da, tefal ürünü almadım...

(Tefal yapışmaz tencere ve tavalar konusunda tabii ki bir sözüm yok, ama küçük ev aletlerinde berbatlar!)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…