Teflon tencerede süt pişer mi?

• Konu Sahibi Konu Sahibi clue
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

clue

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2012
539
37
68
İstanbul
merhaba kızlar, yeni eve taşındık ve kapımıza taze süt geliyormuş. bende almaya başladım. şimdilik az alıp sadece içmede kullanıyorum ama biraz fazla alıp yoğurt da yapmak istiyorum. ama bir sorunum var: büyük tencere setlerim hep teflon. bir takım seramik ve 2 takımda çelik var ama ufaklar, çeliklerin en büyüğü 3litre sütle ağzına kadar doluyor, zor pişiriyorum. size sorum teflonda süt pişer mi, bir zararı var mıdır acaba? yoksa büyük boy bir çelik tencere mi almalıyım?

Bence teflonda yapmayın, bana hiç sağlıklı gelmiyor teflon tavalar, bence çelik tencere alın. hamilesiniz sanırım...Bu arada açık süt tehlikeli bir şey gerçekten güvenmiyorsanız sütçüden süt almayın derim, annem de kapıdan alır sütü ama bizim köylümüz zaten getiren adam o nedenle güveniyor ben de bayılırım tadına o sütün. Ama bildiğiniz kişi değilse içine neler neler ekliyorlarmış o açık sütlerin aman dikkat...

bende teflona güvenemediğim için kullanmadım henüz ama acaba yanlış biliyorum diye sormak istedim. neyse çelik alayım büyük bitane o zaman. evet hamileyim, 3-4haftadır alıyorum açık süt, tadı çok güzel, kutu süt tatsız geliyor artık ama tanıdığım biri değil tabiki. istanbuldayım ben, silivriden getiriyormuş sütü, bayağı alan var çevrede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…