tehdit ediliyorum,hukuki bilgisi olan arkadaşlar, yardım lütfen

apple86

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2014
692
795
78
Arkadaşlar selamlar. Belki eski konumu bilen vardır. bilmeyenler için link veriyorum.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/abim-ne-yapmalıyım.722622/

Yakın zamanda bir trafik kazası geçirdim 1-1.5 ay sonra tedavim bitiyor kısmetse normal hayatıma geri döneceğim inşallah. Evden ayrılmak istiyorum. Açık açık olmasa da niyetini tam demese de üstü kapalı bir şekilde abim beni tehdit ediyor. Mesaj ve şahitlerim var. Yasal olarak nasıl bir yol izleyebilirim. Nasıl bir yaptırım uygularlar ona karşı, ben ne kadar korunabilirim? Bilgisi olan arkadaşlardan yol göstermelerini rica ediyorum.

Yok mu bir fikri olan
Bence tanıdık bir avukat bulun ona danışın mutlaka .. Ama böyle sapkın bir abi varken başınızda evden ayrılmayı başarsanız bile adresinizi saklı tutmanızı öneririm yada gözünüzü karartın Yıldırım nikahı ile sadece sevgilinizin ailesinin haberi olacak sekilde evlenin bu abi seni öldürecek yoksa bn çok korktum

Bence tanıdık bir avukat bulun ona danışın mutlaka .. Ama böyle sapkın bir abi varken başınızda evden ayrılmayı başarsanız bile adresinizi saklı tutmanızı öneririm yada gözünüzü karartın Yıldırım nikahı ile sadece sevgilinizin ailesinin haberi olacak sekilde evlenin bu abi seni öldürecek yoksa bn çok korktum
İşte şikayet ettikten sonra adresimi saklı tutabilme gibi bir durumum var mı? Malum burası Türkiye, polis tanıdığı var mı bilmiyorum da o tür birine sorsa pat diye adresimi bulur mu ondan endişe ediyorum. yoksa ben şikayet ettiğimde elini kolunu sallayıp istediği gibi etrafımda dolanmaya devam edebilir mi?

Abin kafayı mı yedi? Ben biliyorum senin diğer konunu. Ama abinin psikolojisini, ailenin ne yapmaya çalıştığını anlamadım. Sen onlardan farklısın, asıl sorun bu galiba. Kıskanıyorlar ve baskı altında tutmaya çalışıyorlar. Para da etken tabi. Yerinde olsam şehir değişikliği yapmaya çalışırdım. Mümkün değilse de ilk fırsatta ayrıl ordan. Tedaviye başka yerde devam edemez misin? Ev tut, işe gidiyormuş gibi çık evden ve geri dönme. Dikkat et kendine.

Avukatla görüş, en iyi bilgiyi ondan alırsın, ve lütfen çok çok dikkat et kendine.

İşte şikayet ettikten sonra adresimi saklı tutabilme gibi bir durumum var mı? Malum burası Türkiye, polis tanıdığı var mı bilmiyorum da o tür birine sorsa pat diye adresimi bulur mu ondan endişe ediyorum. yoksa ben şikayet ettiğimde elini kolunu sallayıp istediği gibi etrafımda dolanmaya devam edebilir mi?

Adres bilgilerinin gizli tutulması lazım ama dediğin gibi burası Türkiye. Abini en iyi sen tanıyorsun, sana zarar verebilecek kapasitede mi? Yoksa havlayan köpek ısırmaz diye bir laf vardır. Son konundan bu yana neler oldu, ne yaptı da pes ettirdi böyle?

Adres bilgilerinin gizli tutulması lazım ama dediğin gibi burası Türkiye. Abini en iyi sen tanıyorsun, sana zarar verebilecek kapasitede mi? Yoksa havlayan köpek ısırmaz diye bir laf vardır. Son konundan bu yana neler oldu, ne yaptı da pes ettirdi böyle?
Cidden o kapasite var mı bilmiyorum. Sadece kendimi değil erkek arkadaşımı da düşünüyorum, kimse benim yüzümden zarar görsün istemem. Hiç bir değişiklik yok, konu açılınca esiyor gürlüyor hakaret üstü kapalı tehditler vs vs. Hani kaza bile geçirdim umrunda değil adamın. Ona kalsa işten alıp eve kapatacak beni

Cidden o kapasite var mı bilmiyorum. Sadece kendimi değil erkek arkadaşımı da düşünüyorum, kimse benim yüzümden zarar görsün istemem. Hiç bir değişiklik yok, konu açılınca esiyor gürlüyor hakaret üstü kapalı tehditler vs vs. Hani kaza bile geçirdim umrunda değil adamın. Ona kalsa işten alıp eve kapatacak beni

4 kardeştiniz dimi? Diğer 2si evliydi sanırım. Ailende pasif kalıyordu abinin karşısında. Sen duymazdan gel, tamam abi haklısın bende vazgeçtim de. İşten eve evden işe görüntüsü çiz. İlk fırsatta da ev bul ve git. Yurt dışına gitme ihtimaliniz var mı, en azından tatil amaçlı? Bir süre durmayın sevgilinle burda.

4 kardeştiniz dimi? Diğer 2si evliydi sanırım. Ailende pasif kalıyordu abinin karşısında. Sen duymazdan gel, tamam abi haklısın bende vazgeçtim de. İşten eve evden işe görüntüsü çiz. İlk fırsatta da ev bul ve git. Yurt dışına gitme ihtimaliniz var mı, en azından tatil amaçlı? Bir süre durmayın sevgilinle burda.
Yurtdışı benim var da imkanım erkek arkadaşım hadi deyince gelemez yurtdışına. Zaten evden işe işten eve yaşıyorum aylardır. Sadece abi bu böyle nasıl olacak konuşalım çözelim dedim diye geçen hafta tekrar esti gürledi tehditler hakaretler vs vs

valla o evi terkedin gidin. manyakla uğraşılmaz. birde savcılığa dilekçe verin. ve evlenin erkek arkadaşınızla. yaşınız sanırım 28. ağabeyiniz ben ne zaman istersem o zaman evlen diyor. 5 yıl sonra bbelkide diye eklemiş. diğer kardeşleriniz evlenmiş. onlara laf etmemiş. sizle uğraşıyorsa bunda hoş olmayan kokular alıyorum ben,kusura bakmayın ama,garip çünkü tavrı

Yurtdışı benim var da imkanım erkek arkadaşım hadi deyince gelemez yurtdışına. Zaten evden işe işten eve yaşıyorum aylardır. Sadece abi bu böyle nasıl olacak konuşalım çözelim dedim diye geçen hafta tekrar esti gürledi tehditler hakaretler vs vs

O zaman sen git. Sevgilinde ziyarete gelir. Durma o evde, ailene üzüldüğünü biliyorum ama onlar senin için bir şey yapmıyor. Sen zaten yapacağını yapmışsın, üzülme artık.

Abinin psikolojisi hakkında da bazı düşüncelerim var, değişmez o. Sakın uğraşma.

Savciliga gidip suc duyurusunda bulunun ve de bulundugunuz bolge karakoluna gidip koruma talebinde bulunup sikayetci olun. Ama tabi bunlarin hepsini evden ayrildiginiz gun yapin. Cunku bir sekilde haberi olur ve hala siz onunla ayni evde olursaniz sonucu iyi olmayabilir.

Bence savciliga gidin korunma isteyin ayrica tehdit davasi acin. Bu arada sahitleriniz kim?

Bence savciliga gidin korunma isteyin ayrica tehdit davasi acin. Bu arada sahitleriniz kim?
Ablalarım, annem, babam, eniştem. Muhtemelen şahit olurlar mı dersiniz ama iş o boyuta gelince yok öyle bir durum diyemezler, onu biliyorum. İşin ucunda hayatım söz konusu

Olurlar.. Zaten bir tek bu konuda güvenim kaldı evdekilere..

Yanlış anlama, ama abin hasta. Gerçekten hasta.

Bir kere sana obsesif bir şekilde bağımlı. Seni kendi malı gibi gördüğünü düşünmeye başladım. Abilik duygularıyla değil, farklı bir psikoloji ile hareket ediyor. Seni paylaşmak istemiyor, ama aynı zamanda sana zarar veriyor.

Onun sahip olamayacağı bir hayata sahip olduğun için kompleksli. Daha fazlasına katlanamayacağı için, seni sindirmeye çalışıyor. Diğer kardeşlerinde kendi hayatlarını kurduğuna göre, sende evlenirsen, evdeki tek beceriksiz o olacak. Ama şu durumda kendini seninle kamufle ediyor.

Bir de kendini senin sevgilinle kıyaslayıp, abi olarak kendini çok düşük gördüğünü düşünüyorum. O yüzden onunla tanışmak ve seni anlamak için çaba sarfetmiyor. Bu kompleks, takıntı ve endişeler onu saldırgan yapmış bence. Uzlaşamazsın, kendisini sevmeyen, beğenmeyen bir insanı kazanamazsın mümkün değil.

Maalesef şahit olacaklarına dair pek bir inancım yok. "Oğlum bu kız evlenecek o adamla" diyemeyen insanlar "evet oğlum tehdit etti atın hapise" asla diyemezler.

Back
X