tehdit ediliyorum,hukuki bilgisi olan arkadaşlar, yardım lütfen

Bize haber ver olur mu? Ben konunu okuduğumdan beri seni düşünüyorum acaba iyi mi diye. Şimdi iyice merak ederim. Allah kolaylık versin, inş. en kısa sürede kurtulursun.

gelincik diye baronun kadin koruma kolu var oraya git derdini anlat avukat verirler sana ve ikamete cokda gerek yok tatlim ben 3yila yakindir ikametsizim bu gune kadar hic sıkinti olmadi

Tehditlerin hemen hemen hepsi sözel, mesajla olanlar üstü kapalı bir şekilde ama tabi evdeki durumu bildiğimden ne demek istediğini ben anlıyorum. Bakalım evden ayrılma işimi halledeyim aynı gün gidip hemen şikayette buluncam. Düşündükçe kalbim sıkışıyor bir kurtulsam şu beladan
Git emniyete savcıya taşındığin veya taşınacagin adresi ver.
Şahitlerle yargı süresinde olayı ispatlarsin . Yoğunum eski konunu okuma fırsatım olmadı . Geçmişte seni hiç darp ettim hastanelik filan oldunmu kaç yasindasin soru n tam olarak ne yada musait olunca konunu tam okuyayım

gelincik diye baronun kadin koruma kolu var oraya git derdini anlat avukat verirler sana ve ikamete cokda gerek yok tatlim ben 3yila yakindir ikametsizim bu gune kadar hic sıkinti olmadi
Teşekkür ediyorum bunu bilmiyordum

bide durumun iyi degilse kadin siginma evleri var bi muddet kalabilirsin orda ben kaldim cok memnun kaldim

Git emniyete savcıya taşındığin veya taşınacagin adresi ver.
Şahitlerle yargı süresinde olayı ispatlarsin . Yoğunum eski konunu okuma fırsatım olmadı . Geçmişte seni hiç darp ettim hastanelik filan oldunmu kaç yasindasin soru n tam olarak ne yada musait olunca konunu tam okuyayım
Konumu okuyunca şaşırabilirsiniz o halde, 28 yaşında yurtdışında eğitim almış, doktorasını yapan iyi bir işi olan iyi bir çevresi olan bir kadınım ama gel gör ki evde yıllardır psikolojik şiddete maruz kalıyorum. Sorun da evlenmek istiyorum ama abim sebepsiz yere olmaz deyip aylardır süründürüyor beni, eve kapamaya çalışıyor bir nevi, tehditler vs vs..Eski konuda daha detaylı anlattım canım şu an genel özeti bu şekilde anlatabilirim

bide durumun iyi degilse kadin siginma evleri var bi muddet kalabilirsin orda ben kaldim cok memnun kaldim
Duymuştum sığınma evlerini, kadınları böyle yerlere sığınmaya mecbur eden erkek zihniyetinden nefret ediyorum. Maddi anlamda bir sıkıntı yaşayacağımı zannetmiyorum, güzel bir mesleğim var, dediğim gibi tek derdim ikametimi gizleyebilmek

yuhh ya evlenmenin sebebimi olur ??
sakın kadın sıgınma evlerıne falan gitmeye kalkma asla böyle bir hata yapma dur tatlım sana yardımcı olöucam aksam saatlerınde burda oluyo musun sen?

yuhh ya evlenmenin sebebimi olur ??
sakın kadın sıgınma evlerıne falan gitmeye kalkma asla böyle bir hata yapma dur tatlım sana yardımcı olöucam aksam saatlerınde burda oluyo musun sen?
Burdayım canım, çalışırken gündüz gece bir yandan açık hep burası. Sığınma evi değil derdim zaten şunu kendimden uzak tutup sevdiğim insanın yanında ona ya da bana bir şey olacak mı korkusu olmadan güvenle yaşlanmak.

konunu okudum .
senin abinin derdi belli, bana göre...
abin ne iş yapıyor.
canım abinin sana sunacagı hiç bir neden olamaz yüzüne bunu söylese seni zaten kaçıracak .. sorun ne biliyor musun 'yumurta veren tavugun kaçması' maddi anlamda evin herseyını veya büyük bir maddi sorumlulugunu sen üstlenmiş durumdasın ee sen evlenınce ne olucak kaynak kesilecek düşüncesinde abin..
şimdi konu aile ferdin oldugu için çok bişeyde demek istemiyorum . ama 28 yasına gelmiş koskocaman bir ınsansın ve okumak anlamında en üst sevıyede bır ınsansın neyın dogur neyın yanlış oldugunu kavrayabılıyosun ..
şimdi evini değitirsen bile işini abin biliyor , ? yapacagın şey dediğim gibi şikayetci olmak benım dedıklerımı uygulamak . bak maddi sıkıntında yok bir avukata 200 300 tl para versen sana öyle bir dilekçe yazar kii.. ve akıl verir sana ınanılmaz derecede yardımı olur ama istersen bende sana bir dilekçe yazabılırım sana bu konuda yardımcı olabılım.. aksam 10 'dan sonra müsait olur evde hazırlarım ..
detayları bana özelden yazarsın ..,
allah yar ve yardımcın olsun.. erkeklık demek bu demek degildir ... abin sanırım kendını cok üstün bir güç olarak görüyor.. bir insan başkalarına yaşattıklarını yaşatmadan bu hayata elveda demez.. hukuk konusunda epeyce bilgiliyimdir.. sana yardımcı olabılmek ıcın elımden gelenı yaparım hayatım ...

şikayetçi olacaksın onun yüzünden aile ortamından annenden babandan ayrı ortamda yaşamak zorunda kaldığın için manevi tazminat davası ,
ve onun yüzünden kendine yeni yaşam sahası kurmaya calışıp belli bir maddi yükümlülük ve harcamanın altına girdiğin içinde maddi tazminat davası acıcaksın.. bak o zaman sana nasıl yalvaracak davanı çek nasıl istersen oyle yaşa diye ayaklarına kapanmaya kalkmazsa ben hiç bişey bilmiyorummm.

Allah akil fikir versin ben de sandim namus mevzusu falan var adam evlenceksin diye tehdit ediyormuş bu ne sacmalik :/ Allah yardimcin olsun çok zor durum :(

Duymuştum sığınma evlerini, kadınları böyle yerlere sığınmaya mecbur eden erkek zihniyetinden nefret ediyorum. Maddi anlamda bir sıkıntı yaşayacağımı zannetmiyorum, güzel bir mesleğim var, dediğim gibi tek derdim ikametimi gizleyebilmek
ikametini aldırmassın.. hiç bir sorun olmaz yada ikametini fason bir adrese alıp sen başka adreste yaşıyor olursun bunada sağ gösterip sol vurma denir ;)

Abini biriyle tanistir asik olabilecegi biri boylece dikkati senden kayar yumusacik bi adam olur

Back
X