Tehdit ediliyorum lütfen yardım edin

Yanıma kar kalacak bir derinlik göremedim ben yazdıklarınızda. Size göre varsa bile benim için fazla yüzeysel demek ki. Dertlenmek? Komiksiniz doğrusu.

Çözülmesi gereken sorunu ayrıca fazla sığ algılıyorsunuz bence. Burada binlerce genç kız gelip bu konuları okuyor. Sebep-sonuç ilişkisi kurabilmeleri açısından, yapılacak küçük bir hatanın çok daha büyük problemlere yol açabileceğini anlayabilmeleri açısından bile önemli bu soru. "Öpüşürken (veya başka durumda) resim mi çektirilir?" sorusu. Bu soru uyarı içeriyor aynı zamanda. Anlatabildim mi acaba yoksa daha uğraşmalı mıyım?
Ben de diyorum ki kız öpüşse miydim? Öpüşürken resim çektirerek hata mı ettim? diye sormamış. Tehdit ediliyorum ne yapayım demiş. Konuyu saptıran sizsiniz. Siz zaten derin bir şekilde konuşulacak birisi değilsiniz ilk mesajınızdaki saldırgan tavrınızdan anlaşılıyor. Daha fazla parmaklarımı yoramam sizin için.

Ben de diyorum ki,olmuş bitmiş olay için niye boşuna yargılama yapıyorsunuz? Siz konu sahibine böyle deyince bir şey değişmiyor, o da eminim şu an çok pişmandır.Ama keşke son paragraftaki gibi soruna yönelik yorum yapsanız.

Kendinizle çelişmiyor musunuz? Asıl siz beni eleştirince birşey değişmiyor. Madem öyle konuya odaklanın lütfen beni bırakın da konu sahibine yönelik yorumlar yapın.

konu yok yere saptırılmış. kız zaten pişmandır yaptığı için, bir de burdan "niye foto çektirdin" diye sorgulamanın bir anlamı yok yani...

konu sahibi, sizin yapabileceğiniz şey savcılığa şikayette bulunmak. hukuk bilgisi olanlar bu konuda daha net yardımcı olacaktır.

Kendinizle çelişmiyor musunuz? Asıl siz beni eleştirince birşey değişmiyor. Madem öyle konuya odaklanın lütfen beni bırakın da konu sahibine yönelik yorumlar yapın.
Ben sizi eleştirmeseydim daha fazlaları da gelip,öpüşme konusundan devam edeceklerdi.Konuyla ilgili ilk mesajıma bakarsan konu sahibine yönelik yorum yaptığımı görürsün.

Ben de diyorum ki kız öpüşse miydim? Öpüşürken resim çektirerek hata mı ettim? diye sormamış. Tehdit ediliyorum ne yapayım demiş. Konuyu saptıran sizsiniz. Siz zaten derin bir şekilde konuşulacak birisi değilsiniz ilk mesajınızdaki saldırgan tavrınızdan anlaşılıyor. Daha fazla parmaklarımı yoramam sizin için.

Oy kıyamam :KK14: Önünüze bakın bence, yorulmazsınız.

Ben sizi eleştirmeseydim daha fazlaları da gelip,öpüşme konusundan devam edeceklerdi.Konuyla ilgili ilk mesajıma bakarsan konu sahibine yönelik yorum yaptığımı görürsün.

İlki sonrası mı önemli, biz de yaptık işte. Ansiklopedi mi çıkaralım, bi ton şey önerildi işte

ailen bunu duysa ne eder. benimde başıma böyle bir şey gelmişti. sakın kendini suçlama. ben bu zorluğu anneme söyleyerek aşmıştım.
Tehdit edilmesi sorun zaten de bu soruna kendisi yol açmış zaten. Ne diye resim çekinirsiniz diyorum. Cidden anlamıyorum bunu da o yüzden soruyorum.

Neyse polise şikayet et annene de söyle yani yaşın küçük değilse de çok fazla sorun olmaz bence.
arabasına kamera yerleştirmiş bilinçli bir şekilde çekilmiş bir fotoğraf değil

Kızlar merhaba, cok büyük bi derdim var numaranın kime ait olduğunu bilmiyorum ama yakın geçmişim üzerinden tehdit ediliyorum :KK43: tehditi kim yapıyo bilmiyorum ama eski sevgilimden şüpheleniyorum 2 yıl önce böle bisey yapmıstı yasadıklarımızı aileme söylemekle tehdit etmişti boyun eğmemiştim. Şimdi kendini tanıtmayan biti yine aynı seyleri ima ediyor. Ailemi bulunduğum şehirde tanımayan yok. Çıkmaza girdim ne yapıcam yardım edin lütfen.
havlayan köpek ısırmaz ayrıca ne ile tehdit ediyo ne yapmanızı istiyo nunarını değiş bence

Başıma bi benzeri geldi.Öpüşerken felan değildi fotolar.Normal çekinilmiş resimlerdi.Aksine aileme olmayan şeyleri oldu gibi anlatacağını söyledi.Yüz vermedim.Yapmadı mı yaptı.Sonuç ne oldu koca bi hiç.Beni bi dönem sıkıntıya soktuğuyla kaldı.Böyle tiplere ehemmiyet vermemek gerek.
Yapıyorsa üstünü yap,şikayet edeceğini ailenin böyle durumlarda sadece sana değil ona da sıkıntı olacağını,beladan kurtulamayacağını,hiç bir korkunun olmadığını söyle.Baskın basanındır unutma.

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim kızlar.. Desteğiniz sayesinde bugün biraz rahatladım, engelledim telefonumdan yakında numaramı değiştireceğim, yeni hattımısa başkasnın üzerine almayı planlıyorum. Umarım daha kötü birşey olmaz..

Numaranizi o gunden sonra degistirdinizmi? Eger degistirdiyseniz arkadas veya aile ortamindan size kazik atan var. Yok degistirmediyseniz evet sevgiliniz olabilir..

Kazik agtmayida sunun icin yazdim. Ben esimle beraberken sevgiliyken rahatsi ediliyodum ve tehdit ediliyodum. Iste esimi arayip bizi ayiricagini vs vs her aksam. Sonra ben numarami degistirdim. Ama bu kisi o numaramada ulasti. Meger bana oyun oynanmis!! Ve bir arkadas sandigim pislik esime asikmis bizi ayirmak icin bu kisiye arattiriyormus..

Nye opusurken resim cekilir? sorusu iyiki de sorulmus, cunku istegi disinda, arabaya yerlestirilen bir kamerayla cekildigini ogrenmis olduk. Sonuc olarak okuyanlar icin bu da bir uyari sayilir.
Konu sahibesi, hele birde bu sekilde vuku bulduysa olay hc korkma. Sert ve emin bir sekilde karsilik ver. Tehdit ve santajin suc oldugunu bilmiyor heralde vatandas.

Son düzenleme:
Savcılığa dilekçe ver şu saat şu tarihte şu nomu biri aradı rahatsız ediyor kim olduğunu öğrenmek istiyorum yaz
Hem kim olduğunu öğrenirsin hem gözü korkar hemde şantaj davası açmadığın için ailenin haberi olmaz

Back
X