tehdit ediliyorum..!

ladomila

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2010
4
0
36
İstanbul
merhaba.. 40 gün önce sevgilimden ayrıldım,2senedir birlikteydik.. ilk kez onunla birlikte oldum.. 1haftadır da hayatımda başka biri var.. eski sevgilim bunu duyunca çılgına döndü.. zaten sevgiliyken de beni tehdit ediyordu ayrılamıyordum.. neyse,sürekli beni arkadaşıma zarar wermekle ve aileme onunla birlikte olduğumu söylemekle tehdit ediyor.. sabah 6dan gece 2ye kadar durmaksızın mesajlarla taciz ediyor,'bunlar iyi günleriniz,anandan doğduğuna pişman edicem seni vs..'.. küfürler de cabası.. tek başıma başa çıkamıyorum artık.. savcılık diyor arkadaşlarım ama savcılığa versem ne olcak ki? daha çok kuduracak! ne yapabilirim?

merhaba.. 40 gün önce sevgilimden ayrıldım,2senedir birlikteydik.. ilk kez onunla birlikte oldum.. 1haftadır da hayatımda başka biri var.. eski sevgilim bunu duyunca çılgına döndü.. zaten sevgiliyken de beni tehdit ediyordu ayrılamıyordum.. neyse,sürekli beni arkadaşıma zarar wermekle ve aileme onunla birlikte olduğumu söylemekle tehdit ediyor.. sabah 6dan gece 2ye kadar durmaksızın mesajlarla taciz ediyor,'bunlar iyi günleriniz,anandan doğduğuna pişman edicem seni vs..'.. küfürler de cabası.. tek başıma başa çıkamıyorum artık.. savcılık diyor arkadaşlarım ama savcılığa versem ne olcak ki? daha çok kuduracak! ne yapabilirim?

Öncelikle kolay gelsin diyorum.Ancak bu sorun ileride dahada ciddi boyutlar kazanmadan önce c.savcılığına suç duyurusunda bulunman gerekiyor.Sana attğı msjlarıda kesinlikle silme.Çünkü bunlar ileride delil olarak kullanılacak...Hukuki anlamda yapacağın bu...Yada kendisiyle güzel bir dilde konuşacaksın.Sakinleştireceksin...Dikkatli ol..

sen hıc bır sekılde mesajlarına cevap verme ..telefonda konusma kesınlıkle bu saatten sonra muhatap olma ..korkma hıc bır sey yapamaz nasıl kanıtlayacak bırlıkte oldugunuzu iftiraya girer ..dıger kısının canıyla tehdıt etmesı de ciddi bir suctur ..bunu için savcılıga suc duyurusunda bulunmalısı ya da arkadasına anlat o kendısı basvursun

merhaba
bulunduğunuz yerdeki savcılığa bir dilekçe ile başvurup cezalandırılmasını istemelisiniz
cep telefonunuzun numarasını, size mesaj gönderen numarayı ve mesaj içeriklerini dilekçenize yazmanızı tavsiye ederim.

Back
X