tehdit ediliyorum

Yani kusura bakmayinda tecavuz, taciz, dayaktan bile korkumuyorsunuz ailenizden korktugunuz kadar. Madem bu derece korkuyordunuz ne diye 3 sene arkalarindan iş cevirdiniz? Yaptiklarinizin sonucuna katlanin ailenize soyleyin. Diger sonuclar daha agir olabilir.

cevap vermemeye çalışıyorum çoğunlukla, ama bazen dayanamıyorum bırak artık diyorum sadece eline koz vermemek, dayanamayıp hakaret etmemek için.
Hayır devam etmeyi hiç düşündün mu ?
Bunu özel bi konu için soruyorum kendimle ilgili .
Hangi şehirdesin bir de yardımcı olabilirim .
Çok fazla komiser arkadaşım var neredeyse her ilde. Seni yönlendirebilirim

Reşitsin sanırım. Annene babana söylemeden de polise gidip şikayetçi olabilirsin.

Birgün bir yerde seni sıkıştırıp başına bi hal de getirebilir. İş işten geçmeden yap. Korkutarak herşeyi yaptırabileceğini sanan şerefsizler yüzünden kızlarımız hep hata yapıyor. Sende yapma.

merhabalar. 3 senelik bir ilişkinin sonunda biten daha doğrusu benim bitirdiğim, onun hala devam etmek istediği bir ilişkiden sonra sözlü ve yazılı tehdit ediliyorum. ev adresimi biliyor. dövmek ve tecavüz/taciz ile tehdit ediyor. korkuyorum. ne yapmalıyım? ailemin öğrenmesini istemiyorum tutuculardır. kaldı ki aileme söyleyebileceği, gösterebileceği bir şey de yapmadım zaten. sadece öğrenmelerine gerek yok, hoş karşılamazlar. herkese şimdiden teşekkür ederim yorumlarınız için
kızlar bu arada yazılı hakaret de var eklemeyi unuttum artık nasıl bezdiysem

Bu durumda biraz beyaz yalandan zarar gelmez diye düşünüyorum, neticede ailenizin tutuculuğu sizi buna zorluyor. Öncelikle tüm kanıtlarıyla birlikte savcılığa gidin, suç duyurusunda bulunun. Emin olun ciddiye alınıyor. Hatta bimer'den de ihbar edip yardım isteyebilirsiniz. Eve döndüğünüzde uygun bir dille annenize birinin sizinle sevgili olmak istediğini ancak sizin istemediğinizi ve bu yüzden tehdit aldığınızı ve savcılığa bildirdiğinizi söyleyin. Babanıza söylememesini rica edin zaten savcılığa verdim deyin.

3 yıldır birlikteyseniz ailesinin numaraları varddır diye düşünüyorum, ara annesiyle hatta babasıyla konus oğlunuz bana böyle şeyler söylüyor eğer engel olmazsanız polise gidicem de, annene mutlaka anlat ama kimse seni ondan daha iyi koruyamaz kızarsa kızsın bunda korkacak ne var. Zaman değişti iyice delikanlı kalmamıs yazık,sizlerde soyunu sopunu bilmediğiniz insanlarla görüşmeyin kızlar(iyi oldu anlamında söylemiyorum etrafınızdan secin arkadaslarınızı ailenizin tanıdığı insanlar olsun)

merhabalar. 3 senelik bir ilişkinin sonunda biten daha doğrusu benim bitirdiğim, onun hala devam etmek istediği bir ilişkiden sonra sözlü ve yazılı tehdit ediliyorum. ev adresimi biliyor. dövmek ve tecavüz/taciz ile tehdit ediyor. korkuyorum. ne yapmalıyım? ailemin öğrenmesini istemiyorum tutuculardır. kaldı ki aileme söyleyebileceği, gösterebileceği bir şey de yapmadım zaten. sadece öğrenmelerine gerek yok, hoş karşılamazlar. herkese şimdiden teşekkür ederim yorumlarınız için
kızlar bu arada yazılı hakaret de var eklemeyi unuttum artık nasıl bezdiysem
savcılığa başvur hiç uzatma bence kurtul.

aılenızden cekındıgınız ıcın belkıde tecavuzu öldurulmeyı goze alıyorsunuz farkında mısınız?
hıc gazete okumuyor haber ızlemıyorsunu heralde
bı sucunuz yok lanet bı ınsanla karsılasmanız sucunuz degıl
annenızle herseyı paylasın bılsın kesınlıkle
ve ben olsam suc duyurusunda bulunurdum degıl tehtıt bıdaha korkusundan boyle seylerı dusunemezdı bıle
ben kurtuldugum gıbı benden sonrakı olacak kızlarıda korurdum

mantıklı dusunun lutfen

Disariya tek basiniza cikmamaya gayret gosterin.. ayrica elinizde kapi gibi deliliniz var.. derhal sikayette bulunun.. aileniz eminim anlayisla karsilicaktir.. birini sevmek suc degil, eski sevgilinizin sizi tehdit etmesi suc.. polise gidin biseyler yapin.. onuda engelleyin.. cevap vermeniz bile hata..

Bu durumda biraz beyaz yalandan zarar gelmez diye düşünüyorum, neticede ailenizin tutuculuğu sizi buna zorluyor. Öncelikle tüm kanıtlarıyla birlikte savcılığa gidin, suç duyurusunda bulunun. Emin olun ciddiye alınıyor. Hatta bimer'den de ihbar edip yardım isteyebilirsiniz. Eve döndüğünüzde uygun bir dille annenize birinin sizinle sevgili olmak istediğini ancak sizin istemediğinizi ve bu yüzden tehdit aldığınızı ve savcılığa bildirdiğinizi söyleyin. Babanıza söylememesini rica edin zaten savcılığa verdim deyin.

+1 aynen bunu yap

Back
X