- 28 Şubat 2017
- 40
- 17
- 38
- 31
- Konu Sahibi OturanMuhendis
-
eger sozluyse bu bunu ispat edemezsınız.Mail yoluyla falan olmussa saklayabilirsiniz mobınge girebılır fakat eger çalıştıgınız yerde alınan terfının bellı bır deneme suresınde gerı ıade alınması gıbı bır işleyıs olabılıyorsa olabılır unvan ındırımı tekrar yapılabılırMerhabalar kk kadınları,
Umarım içinizden bana yardımcı olabilen olur :)
Yaklaşık 2 ay önce terfi aldım fakat yöneticim geçen gün birebirde terfi aldığından beri bir performans düşüşü var böyle giderse terfini geri alabiliriz zaten 6 ay içinde geri alınabiliyor dedi tehdit eder gibi ses tonuyla,zoruma gitti açıkçası çünkü kendimde bir performans düşüşü görmüyorum aksine çok fazla emek veriyorum, terfi geri alınması gibi bir şey mümkün mü ve tehdit etmesi yasal mı?
(bir projeyi bitirmeden birine devrettiğimden dolayı böyle söyledi ama 2 aydır bu proje dışında başka bitiremediğim proje olmadı)
Teşekkür ederim, bunu ben şirkete girerken imzalamış olabilir miyim peki,yoksa şirket işleyişiyle alakalı bir şey mi, 2 sene oldu tam hatırlayamıyorumeger sozluyse bu bunu ispat edemezsınız.Mail yoluyla falan olmussa saklayabilirsiniz mobınge girebılır fakat eger çalıştıgınız yerde alınan terfının bellı bır deneme suresınde gerı ıade alınması gıbı bır işleyıs olabılıyorsa olabılır unvan ındırımı tekrar yapılabılır
Şöyle her hafta performans değerleri şirket genelinde paylaşılıyor, ve genelde iyi değerlerim terfi aldıktan sonra da yükseldi,hatta birebir başlangıcında sence nasıl gidiyor diye sorduğunda iyi gidiyor her hafta mailler geliyor zaten dedim, sonradan böyle söylemeue başladı, sözlerinden anladığım kadarıyla biri şikayet etmiş ondan böyle olduğunu düşünüyorumBana şerefsizliğinden sizi husursuz etmek için yapıyor gibi geldi. Performans düşüşü yok diyorsanız yoktur yani, cidden bu yola girecekse adam gibi ispat etsin o zaman.
Bir kaç defa söyledi inanın o günden beri kendimi çok değersiz hissediyorum, işe de veremiyorum kendimiBana pek tehdit varmış gibi gelmedi
Tehdir sayılır mı bilmiyorum özelde hiç çalışmadım ama mobbing olabilir belki.Bir kaç defa söyledi inanın o günden beri kendimi çok değersiz hissediyorum, işe de veremiyorum kendimi
eğer kurumsalsa mutlaka belırtılmıstır ama mevzuatında falanda yazar bence terfı kuralları eger ınsan kaynaklarına sorma ımkanınız varsa sorabılırsınız benceTeşekkür ederim, bunu ben şirkete girerken imzalamış olabilir miyim peki,yoksa şirket işleyişiyle alakalı bir şey mi, 2 sene oldu tam hatırlayamıyorum
Teşekkür ederim cevabınız içinünvan düşüşü şirket hakkıdır, maaşınız düşürülmediği sürece dava edemezsiniz. bizim organizasyon yapımız değişti ve bazılarımız bir alt pozisyona alındık title olarak. sorduğum tüm avukatlar maaşım değişmediği için mahkeme kazanamayacağımı iletti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?