- 7 Ağustos 2017
- 9.951
- 37.361
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
Bugüne kadar bana el kaldırmadı ,bu nedir şimdi .beni korkutmak içinmi yapıyor?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ciddimidir acaba .ama hiç botle bisiye yeltenmediHemen polise gidin.
Hemen karakola gidin , uzaklaştırma alın.Bugüne kadar bana el kaldırmadı ,bu nedir şimdi .beni korkutmak içinmi yapıyor?Eki Görüntüle 2645442
Bana tehdit değilde, eve gelmem artık yazmış yani sizi terketcekmiş gibi geldi.cesedim gelir derken kendinden bahsetmişBugüne kadar bana el kaldırmadı ,bu nedir şimdi .beni korkutmak içinmi yapıyor?Eki Görüntüle 2645442
Mavi olan benim beyaz olan oBana tehdit değilde, eve gelmem artık yazmış yani sizi terketmiş gibi bi nevi .cesedim gelir derken kendinden bahsetmiş
Tabi ki ciddidir. Normal biri yazmaz bunu. Gidin lütfen.Ciddimidir acaba .ama hiç botle bisiye yeltenmedi
Nefes almasan da olur diyor. Daha ne desin.Bana tehdit değilde, eve gelmem artık yazmış yani sizi terketcekmiş gibi geldi.cesedim gelir derken kendinden bahsetmiş
Kafam şuan çok karışık.dusunerek hareket etmek istiyorum.yapmayaca varsada .polise şikayet edersem cildirirHemen karakola gidin , uzaklaştırma alın.
Cesedim değil cesedin dedi bir de nefes almasan da olur dedi.. Alenen tehdit tarakola gidin biranönceBana tehdit değilde, eve gelmem artık yazmış yani sizi terketcekmiş gibi geldi.cesedim gelir derken kendinden bahsetmiş
Hodri meydan ozaman bk yer .küfür bile etmez bence havadan sallıyor.yaparsada benim elimde armut toplamiyor heralde .bende hazirlikliyimTabi ki ciddidir. Normal biri yazmaz bunu. Gidin lütfen.
Dalga geçiyorsunuz sanırım ,Kafam şuan çok karışık.dusunerek hareket etmek istiyorum.yapmayaca varsada .polise şikayet edersem cildirir
Hım arayıp konuşsanız bazen mesajlardan ne demek istendiği anlaşılmıyor .mesajı yine silmeyin tabi ne olur ne olmaz karakola gidince çıktısını alıyorlar tehdit görülünce otamatik dava açılıyor hattaMavi olan benim beyaz olan o
Evva gerçekten düşünmeye ihtiyacım var .kafam karışık .ablamada attım güldü bişi demedi.kufur bile etmeyen biri bu .havadan sallıyor diye düşünüyorumLütfen geç kalma düşünmesen bile önlemini al
Bı b,k yiyemez. Öyle bişi hissedersem bende biliyorum napicamiDalga geçiyorsunuz sanırım ,
Adam sizi alenen ölümle tehdit etmiş.
Canınızı sokakta mı buldunuz ?
Sen bilirsin ama tehtit tehtittir dikatli ol amaEvva gerçekten düşünmeye ihtiyacım var .kafam karışık .anlamada attım güldü bişi demedi.kufur bile etmeyen biri bu .havadan sallıyor diye düşünüyorum