Saç Rengi ve Saç Boyama tek adımda çikolata kahveden bal köpüğüne :) (resimli)

Vuvuzela

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2008
2.683
3.911
373
37
Saçımı biraz buradaki arkadaşların tavsiyeleri, biraz kuaför forumları biraz kuaför arkadaşlardan tavsiyelerle garip bir karışım uygulayarak boyadım.
saçımın uçlarına doğru açtırma işlemi vardı, o nedenle iki aşamalı, ve iki farklı karışımla boyadım.
diplere farklı renk uyguladım, uçlara farklı renk uyguladım.
sonuç aşağıda göreceğiniz gibi beklediğimden de iyi oldu. :)))

Son düzenleyen: Moderatör:
gerçekten çok güzel olmuş, çok beğendim:) güle güle kullan:) e peki sen kendin mi boyadın kuaföre mi gittin? benm istediğim ton bu çünkü nasıl anlatıcam kuaföre:)

eski kuaför bir arkadaşımın yardımıyla evde kendim uyguladım..
kuaförlere güvenemiyorum artık ne zaman bu rengi istesem karamel ya da turunculu tonlar kakaladılar
mix tonlardan haberleri mi yok, işlerine mi gelmiyor uygulamak anlamadım:)
tam saç rengini tarif et ne yapman gerektiğini anlatayım:)

hangi boyaları kullandın ögerenebilirmiyim.. ayrıca güzel olmuş onu da söyliyim
saçında açma işlemi var mı röfle, balyaj vs gibi ? ona göre bi formül söyleyeyim:)

ay çok gzl olmuş çok beğendim hangi boya bu çabuk söleee:)))))))))))))))))))))))

saçımın bi kısmında açma işlemi vardı oraya farklı karışım uyguladım
yaklaşık 2 sene boyunca açma işlemi olmayan üzerinde sadece saç boyası olan kısıma garnier 111 ekstra açık gümüş sarı koydum (ben garnier boya saçıma iyi geldiği için bunu kullandım yerine neva, alix gibi tüp boyaların 11.1 ini ya da açıcı özelliği olan 12.1lerini kullanabilirsin, hatta 12.1ler daha da açar saçı)
yarım tüp kadar da garnier 9.13 küllü sarı ekledim
neyse karışıma döneyim onun da içine yarım tüpe yakın neva color 9,01 gümüş rengi ekledim, yine neva 11 numaralı fildişi renginden bir tüpün beşte biri kadar ekledim (oksidanları da aynı oranda ekledim tabii), bir sigara izmariti kadar 0,22 igora turuncu azaltıcı koydum, bir sigara izmariti kadar da mix tonlardan olan mavi boya ekledim.
** bu arada eklenen boya oranında 30 volüm oksidan ekledim.

daha önce orealle açılmış ama üzeri şuan kahve boyalı kısıma da
9,13 küllü sarıdan bir tüp
111den yarım tüp
gümüş renginden iki sigara izmariti kadar
mavi ve igora turuncu azaltıcıdan bikaç nohut tanesi kadar ekledim

saçımın dip kısmını 1 saat kadar uçlarını da 35 dk kdr beklettim

$Fotoğraf1876.webp saçımın son hali bu aslında begeniyorum ama sıktı artık degişiklik olsun işde

Eki Görüntüle 541835 saçımın son hali bu aslında begeniyorum ama sıktı artık degişiklik olsun işde

hmm aslında işin benımkısınden daha kolay olcak, daha açık benim eski halinden.. eğer sıkıldıysan yapılacak tek işlem bikaç ton rengini açıp kızıllık turunculukları yok etmek:)
peki açma işlemi var mı oreal falan, yoksa boyayla mı bu rengi?

Çok şanslısın, hem saçın çok çok güzel olmuş rengi, hem de elin bu konularda yatkın :)
ben de tam olarak öyle bi ton istiyorum, ama kuaförlere pek güvenmiyorum. hürrem rengi gibi bir şey yapıyorlar ne zaman istesem.

kuaförde bi kere boyattım karamel diye gittim küllü kumral gibi bişi çıktı tamam yine güzeldi ama saçım çok kötü yandı kestirmek zorunda kaldım..kendim bişileri karıştırıp yapıyorum zatn kolay tutuyo boya..

Saçinin üst kismi küllü kumral, diger kismi bal köpügü gibi duruyor. 2 farkli reng sanki. Bilmiyorum belki isiklanmadan öyle çikmis.:8:

açma yok canım boya sadece ..
o zaman garnier için diyorum 9.13 ile 111 i bire bir karıştır içine yarım tüp neva 9.01 gümüş ekle , beşte bir tüp mix renklerden mavi ekle genelde numarası 0.33 oluyor nevanın mycolourun falan var katalogunda
ve bir sigara izmariti kadar da igora 0.22 turuncu azaltıcıdan bir parmak boyunda sık
garnierlerin kendi oksidanları var, diğer boyalardan da ne kadar koyduysan o kadar 30 volüm oksidan ekle 40-45 dk kadar da beklet tamamdır:)
garnier yerine tüp boya kullanıcam diyosan da 11.1 ya da 12.1 numara kullan 12.1 açıcı özelliklidir açık renk dersen onu kullan, 11.1le kullanırsan küllü kumral açık küllü kumral olur

Son düzenleyen: Moderatör:
Saçinin üst kismi küllü kumral, diger kismi bal köpügü gibi duruyor. 2 farkli reng sanki. Bilmiyorum belki isiklanmadan öyle çikmis.:8:
ışıktan pencere kenarında gün ışığında çektiğim için güneşte farklı yansımalar olmuş

Çok şanslısın, hem saçın çok çok güzel olmuş rengi, hem de elin bu konularda yatkın :)
ben de tam olarak öyle bi ton istiyorum, ama kuaförlere pek güvenmiyorum. hürrem rengi gibi bir şey yapıyorlar ne zaman istesem.

aynenn aynenn yoksa üşengeç insanımdır, kuaförü tercih ederdim hep ama ne zaman bal köpüğü desem hürrem rengi karamel arası bişey yapıp çıkarıyolardı
bide orealle saçım mahvoluodu
ben de sinir olup kahveye boyatıodum
orealsiz bu iş nasıl olur diye sordum soruşturdum forum forum araştırdım bikaç tane cesur yürek arkadaşımda da önce denedim :) bu sonucu öyle elde ettim

Eki Görüntüle 544393 Eki Görüntüle 544393

bana da yardımcı olurmusunuz şuan saç rengım çikolata kahve bu renge boyamak ıstıyorum kaşlarımda siyah ama çok koyu degıl nasıl uygulayabılırım sızce yakısır mı yıkandıkca çok acılırsa veya dıplerden kendı saç rengım çıkarsa nasıl durur?

cemreee canım sen esmermisin yaa:)) beyaz tenlisin tabiki bu saç rengi yakışır, daha açığı bile yakışır bende diyorum bu kız ne yazıyo :) kar beyazsın sen yavrumm:)

Eki Görüntüle 544393 Eki Görüntüle 544393

bana da yardımcı olurmusunuz şuan saç rengım çikolata kahve bu renge boyamak ıstıyorum kaşlarımda siyah ama çok koyu degıl nasıl uygulayabılırım sızce yakısır mı yıkandıkca çok acılırsa veya dıplerden kendı saç rengım çıkarsa nasıl durur?

o zaman işin kolay canım mavi boya, turuncu azaltıcı, gümüş rengi gibi garip karışımlara ihtiyacın yok. bu küllü renk elde etmek için gerekiyor.
garnier 111 ve 9.13'ü karıştır uygula yeterli olur.
başka markalarda da 12.1 ya da 11.1 le 9.1'i karıştırabilirsin

Back
X