Saç Rengi ve Saç Boyama tek adımda çikolata kahveden bal köpüğüne :) (resimli)

Son sac renginin fotosunu da koyabilirmisin rica etsem? Benimde kullu takintim var ama ulasamiyorum bi turlu. Bana bakir tonlarini cok yakistirirlar, acaba hic bosuna ugrasmasammi kullu renkler icin bende. Beyaz tenliyim ama cok beyazda deilim. En son loreal 8.1 koyu sari kullu boyadim. Acik bi renk olmadi, hem dorelik hem yesillik var su anda ama oyle cok goze batmio. Bal rengimi yapsam die dusunurken senin fotolarini gordum, son rengini de gorebilirsem cok mutlu olucam:-)

saçımın bi kısmında açma işlemi vardı oraya farklı karışım uyguladım
yaklaşık 2 sene boyunca açma işlemi olmayan üzerinde sadece saç boyası olan kısıma garnier 111 ekstra açık gümüş sarı koydum (ben garnier boya saçıma iyi geldiği için bunu kullandım yerine neva, alix gibi tüp boyaların 11.1 ini ya da açıcı özelliği olan 12.1lerini kullanabilirsin, hatta 12.1ler daha da açar saçı)
yarım tüp kadar da garnier 9.13 küllü sarı ekledim
neyse karışıma döneyim onun da içine yarım tüpe yakın neva color 9,01 gümüş rengi ekledim, yine neva 11 numaralı fildişi renginden bir tüpün beşte biri kadar ekledim (oksidanları da aynı oranda ekledim tabii), bir sigara izmariti kadar 0,22 igora turuncu azaltıcı koydum, bir sigara izmariti kadar da mix tonlardan olan mavi boya ekledim.
** bu arada eklenen boya oranında 30 volüm oksidan ekledim.

daha önce orealle açılmış ama üzeri şuan kahve boyalı kısıma da
9,13 küllü sarıdan bir tüp
111den yarım tüp
gümüş renginden iki sigara izmariti kadar
mavi ve igora turuncu azaltıcıdan bikaç nohut tanesi kadar ekledim

saçımın dip kısmını 1 saat kadar uçlarını da 35 dk kdr beklettim

ya ne kadar güzel olmuş.Ben de bu renk olsun diye gidiyorum iğrenç bi ton yapıp gönderiyolar.Benim saçım da kahve.Dibinden 4 parmak kadar kendi saçım diğer kısmında da kolestonun kahve boyası var.renk farkı pek yok gibi.Aynı şekilde yaparsam tutar mı acep:( Kız kızın halinden anlar yardımcı olursan inanılmaz makbule geçer.

ya ne kadar güzel olmuş.Ben de bu renk olsun diye gidiyorum iğrenç bi ton yapıp gönderiyolar.Benim saçım da kahve.Dibinden 4 parmak kadar kendi saçım diğer kısmında da kolestonun kahve boyası var.renk farkı pek yok gibi.Aynı şekilde yaparsam tutar mı acep:( Kız kızın halinden anlar yardımcı olursan inanılmaz makbule geçer.

Aynen ya, artık kuaförlere saçlarımı boyatmak için bi sürü para vermiycem, çok kararlıyım. En son çene hizamda saçlarım için 200lira verdim ve o son olucak. 350 lira verdiğimi hatırlıyorum ya, sonuç bakırlı tonlar, istediğim renkle uzaktan yakından alakası yok.
Çok anlamam saç boyamadan ama boyalı bölümde açıcı yoksa olabilir gibi geldi bana. Son olarak bal rengi yaptım demiş, bende onu merak ediyorum.

ben de tıpkı senin gibi garnier 11.1 ve 913 kullanıyorum ama saçlarım da bi kaç yıkama sonra acayip bir doreleşme oldu yani bilidğin bakır hürrem rengini andırıyor anlamadım neden böyle oldu gümüş boya alsam koysam içine sorunu halleder mi sence ve ben gümüş boyaları nerden bulcm :( of bu küllü merakı yok mu :(:(

Back
X