Selam kızlar benim sütüm yetmiyor ve artık mama vermeye başladım bu durum beni çok üzüyor ama yapacak bişi yok çünkü oğlumun karnı doyuyor ve rahatlıkla uyuyor uyku düzenimiz çok iyi artık gaz problemimiz yok lkullandığım ilaç çok iyi geldi gece 12 de yatarsa sabah 4 veya 6 gibi kalkıyor emzirdikten sonra eğer doymamışsa 90 mgr mama yapıyorum ve 10'a kadar uyanık oluyor ve tekrar uyutuyorum bir saat kadar uyuyor sonra banyo yapıyor ve emdikten sonra tekrar uyuyor.
Süt konusuna gelince sanırım sütüm sulu ve doyurmuyor hep aranıyor eğer uzun süre uyursa sütüm doluyor ve uyandığında emerse doyuyor bizaman sonra tekrar süt istiyor. inanın mama verdiğim için okadar kötü hissediyorum ki kendimi sütüm doyurmadığı için bense okadar sıvı tüketen birim benim sormak istediğim sizlerde arada bir mama veriyormusunuz.
Süt konusuna gelince sanırım sütüm sulu ve doyurmuyor hep aranıyor eğer uzun süre uyursa sütüm doluyor ve uyandığında emerse doyuyor bizaman sonra tekrar süt istiyor. inanın mama verdiğim için okadar kötü hissediyorum ki kendimi sütüm doyurmadığı için bense okadar sıvı tüketen birim benim sormak istediğim sizlerde arada bir mama veriyormusunuz.