Kızlar yok mu bu durumu yaşayan...
cevap verirsen çok sevinicem. çok sıkıntıdayım.
canım benım arkadaş büyük ıhtımalle doğum yapmış cünkü baya zaman geçmiş umarım başka bır arkadaş yardımcı olur
Evet suay o anki tezcanlilikla tarihe bakmamisim yazdiktan sonra farkettim.
Amniyosentez yaptirmicam. Allahin izniyle hersey yolunda devam eder. Bebegime saglikli sıhhatli kavusurum.
------------------------------------------------------Arkadaşlar canım çok sıkkın ayrıntılı ultrasona girdim cmrtesi günü
Bebeğim gayet sağlıklı kıpır kıpır iyi görünüyor organları da herşeyi iyi...
Ama kordonda kirli kanı taşıyan 2 damar olması gerekirken bende tek damar var
Radyolog uzmanı baktıktan sonra kötü birşey değil bebeğin durumu iyi olabilir böyle şeyler dedi
Ama doktorum beni çok üzdü ve tabi ki internet araştırmalarımda çok moralimi bozdu
Dünden beri ağlıyorum sürekli.. Gelişim geriliği olabilirmiş ileride erken doğumdan tutunda bebeğimi bile kaybedebilirmişim
Bu durumda olan arkadaşlar varmı lütfen yardımcı olsunlar.. Forumda bir kaç konu açılmış ama belki şuan yaşayanlarda vardır..
merhaba bende aynı sıkıntıyı yaşıyorum. doktorun ne dedi? ilça falan verdi mi?kızlar bendede aynı sorun var 17 haftalık hamileyim gerçi drumla daha konuşmadım ama buralardan okudukça canım çok fazla sıkıldı sizler bebeklerinizi kucağınıza aldınızmı bana yardımcı olursanız çok mutlu olrum
kızlar bendede aynı sorun var 17 haftalık hamileyim gerçi drumla daha konuşmadım ama buralardan okudukça canım çok fazla sıkıldı sizler bebeklerinizi kucağınıza aldınızmı bana yardımcı olursanız çok mutlu olrum
Merhaba arkadaşlar bende 22+5 günlük hamileyim dun tek arter olduğunu öğrendim. Siz nasılsınız umarim bebekleriniz de siz de cok iyisinizdir. bu sure icinde neler yasadiniz lütfen anlatinmerhaba bende aynı sıkıntıyı yaşıyorum. doktorun ne dedi? ilça falan verdi mi?
Ben de aynı durumdayım 3lu taramamiz riskli olduğu için amniyosentez oldum sonucunu bekliyoruz inşallah iyi sonuçlar alırız. Şuan bebeğinizin gelişimi nasıl gidiyor.Merhaba arkadaşlar bende 22+5 günlük hamileyim dun tek arter olduğunu öğrendim. Siz nasılsınız umarim bebekleriniz de siz de cok iyisinizdir. bu sure icinde neler yasadiniz lütfen anlatin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?