Tek arter tek ven sorunu ?

superbowl

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2020
156
36
48
Merhabalar, ikizlere hamileyim bir bebeğim gayet gelişiminde 29.haftasında herşeyi normal ama diğer bebeğim 26. Hafta gelişimine sahip yani 3 hafta geriden geliyor. Doktor beni ayrıntılı ultrasona yönlendirdi. Ve orada bebeğim kordonun tek damardan beslendiğini ve bu yüzden geri kaldığını söyledi. Mecburiyetten 34. Hafta da doğumum gerçekleşecek ama bu sırada küçük kalan bebeğim 31. Hafta da doğmuş olucak. Doktor yaşamayabilir de gibi konuştu çok moralim bozuk internette kromozom bozukluğu olabilir gibi yorumlar da var ne yapmalıyım bilmiyorum test yaptırıp daha da kafamı karıştırmak istemedim.

Merhaba doğum yaptınız mı bende de bir takım sorunlar var ikiz ve ttts dediler evre 3 lazer ameliyatı oldum sizin durumunuz nasıl inşallah iyisinizdir

Merhaba doğum yaptınız mı bende de bir takım sorunlar var ikiz ve ttts dediler evre 3 lazer ameliyatı oldum sizin durumunuz nasıl inşallah iyisinizdir
Merhabalar sizin durumunuz nedir benimde evre 1 ama çok erken başladığı için sıkıntılı dediler lazer ameliyatınız işe yaradımı

Back
X