Tek aşkım paşam

Pasam54

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2012
58
12
38
Arkadaslar merhaba. Benim bir oglum var adi pasa tekir bir oğlan kendisi.aramizdaki bag okadar kuvvetli ki anlatamam.sadece biraz önce olan şeyi sizinle paylasmak istiyorum.kizlar malum regli dönemi sancılı bir surec ve suan bende o sancilari yasmaktayim.sabah kalktim cok sancim vardi neyse kahvalti ettim ilac aldim gripin agrimi bir tek o Kesiyo neyse salonda koltuga uzandim.bi baktim pasa basimda durmus gözlerimin icine bakiyor sonra basini sevdim cikti yanima belime,bacaklarima,karnima masaj yapiyo hani hep yaparlarya patileriyle. aynen oyle. Yuzunu yuzume suruyor falan. Gerci hep yaptigi bi sey ne zaman bi yerim agrisa yada canim sıkkın olsa hep ilgi gosterir bana.valla gozlerim doldu gene. Hayvan deyip geciyorlarya sinir oluyorum. İnanin bizlerden daha duyarlilar. Paşami dunyayi verseler degismem. Ben butun hayvanlara asik biri olarak hayvanlara zarar veren yada sirf zevk icin onlarla ugrasanlari Allaha havale ediyorum.

Okudugunuz icin tsk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…