tek başıma tatil zaten hep tekim

Çok emin olmamakla birlikte bir önerim var, öğrenci kulüplerinin hazırladığı turlar ya da kamplar oluyor. Biz kampa gitmiştik ve epey bir insan sosyalleşmek istiyordu baş başa gezmek istememize rağmen antalyada yaşayan bir çift olarak konyalı arkadaşlarımız olmuştu. Bir de yaş sınırı yoksa zaten katılanların bir kısmı sosyallik arayan orta yaş oluyor hep öğrenci olmuyor.
Bunu duymamistim hic. Sakincasi yoksa biraz daha bilgi verebilir misiniz? Nereden bulabilirim boyle kamplar?

Aslında bende bu durumlarda kaliyorum. Üniversitedeki gibi olmuyor turlarda iyi insanlar var mi anlasabilecegin tipler mi diye geri duruyorum.
Belli yastan sonra bekar arkadas zor bulunuyor.Aslinda ayni durumlarda olanlarla internette bir grup mu kursam diye düşündüm.
Neyse durum böyleyse ben 3-4 günlügune otel tatilini tercih ederdim

merhaba arkadaşlar ben bu işyerimde 2 yıla yakındır tatil yapmadan çalıştım. yıllık izin günüm 10 gün. şirket yıl sonuna kadar iznimizi bitirmemizi istiyor. ama ben ne yapacağımı bilmiyorum çünkü zihnimi meşgul etmek için hep çalışıyorum. yoksa kendimi çok depresif,üzgün,eski olayları düşünürken buluyorum.
istanbulda yaşıyorum bütçem yeterli. siz olsanız ne yapardınız. yakın olduğum pek arkadaşım yok. ve aracımda yok. tek nereye gidebilirim.
yani bence tek başına tatil bundan keyif alıyorsan güzel. keyif almıyorsan sosyal kelebek değilsen ve seni tetikliyorsa hiç gitme derim tatile falan. öncelikle istanbul çıkışlı günübirlik turlar, doğa yürüyüşü falan oluyor ona bir dahil ol gör kendini. 10 gün boyunca tatili denemeden önce kendini görmüş olursun. ben bir kampa katıldım gećen ay her şehirden aynı meslektekilerle. birkaç kisiyle plaja gittim, yemek yedim hatta fotoları mı cektirdim ama keyif aldin mi diye sorarsan pek almadım. yanımda biri olmasını tercih ederdim. ne kadar ordan tanissan da bir uzaklik sogukluk oluyor. sen sana ne iyi geliyorsa kendini en iyi taniyan sensin onu yap bence:)

Bunu duymamistim hic. Sakincasi yoksa biraz daha bilgi verebilir misiniz? Nereden bulabilirim boyle kamplar?
Örnek olması için mesela akdeniz üniversitesinden bazı kamp kulüplerinin instagram hesaplarını takip ediyorduk biz. Adrasan için denk gelen bir kamptan bilet aldık. Öğrenci kulüpleri oluyor okulların, üstüne instagram hesabı açıyorlar orda paylaşım yapıyorlar. Yaş sınırı varsa ya da öğrenci olma zorunluluğu varda orda paylaşımda görüyorsunuz zaten ona göre katılım sağlanıyor.

Örnek olması için mesela akdeniz üniversitesinden bazı kamp kulüplerinin instagram hesaplarını takip ediyorduk biz. Adrasan için denk gelen bir kamptan bilet aldık. Öğrenci kulüpleri oluyor okulların, üstüne instagram hesabı açıyorlar orda paylaşım yapıyorlar. Yaş sınırı varsa ya da öğrenci olma zorunluluğu varda orda paylaşımda görüyorsunuz zaten ona göre katılım sağlanıyor.
Tamamdir ben de bakayım civar universitelere o zaman. Cok tesekkurler.

merhaba arkadaşlar ben bu işyerimde 2 yıla yakındır tatil yapmadan çalıştım. yıllık izin günüm 10 gün. şirket yıl sonuna kadar iznimizi bitirmemizi istiyor. ama ben ne yapacağımı bilmiyorum çünkü zihnimi meşgul etmek için hep çalışıyorum. yoksa kendimi çok depresif,üzgün,eski olayları düşünürken buluyorum.
istanbulda yaşıyorum bütçem yeterli. siz olsanız ne yapardınız. yakın olduğum pek arkadaşım yok. ve aracımda yok. tek nereye gidebilirim.
Hiç evlenmeden önce benım de böyle bir derdim vardı. Yalnız olduğumu anlayan bana acıyacak diye düşünürdüm.Tur düşünmüştüm ama ona da gitmedim. Kafa dinlemek istiyorsanız otele gidin.Gezmek görmek istiyorum derseniz tura gidin ama tur biraz yorar.
Tekim diye üzülmeyin, tatilden küs dönen arkadşlar biliyorum. İstekler, kafalar tam tutacak ki beraber hareket edip sohbet edebilesiniz, değilse eziyet.
Benim en nefret ettiğim şey gezerken devamlı fotoğraf çekmemin istenmesi, böyle bir derdiniz olmaz. Sıkıldıkça telefondan sesli görüntülü arama yaparsınız, kitap dergi okursunuz

Güncelde kim ne yapıyor bilmiyorum da
ben de 2013 da filandı mimar sinanın düzenlediği böyle bir kampla gelmiştim ilk adrasana (onlar istanbuldan ben ankaradan geliyordum yani)
sanırım adrasan olimpos çıralı oralardaki bungolovlar çadır yerleri filan genelde öğrenci dostu oluyor

o zaman da karışıktı lisans/y.lisans çocuklar da vardı ama çalışanlar da vardı
bir de 20 tane mimarlık, sanat tarihi vs öğrencisi -mezunu ile geziyorsun, ören yerlerini de gezi yapmışlardı mesela. benim okuduğum alanla çok alakasız bir profildi, bana bi değişiklikti.

benim öğrenci klübünde bir arkadaşım vardı o haber vermişti, kendinizi bir yerlere ekletirseniz (whatsapp grubu gibi) yine oluyordur, haberiniz olur diye düşünüyorum

Eğer tertemiz deniz istiyosan Aydın, Didim Altınkum öneririm yok okadar yol çekemem dersen uçakla hemen gidebileceğin biryer seç otel olarak Granada otel önerebilirim. Nasıl biryere gitmek istiyosun aklında ne var ? Kuzenin felan varsa kız kıza takılın mesela yada ailenden birileri varsa.. eski olaylar ne bilmiyorum ama kendini meşgul etmen güzel bişey 🙏🏼 ama eğer tamamen içinde bitiremiyosan o olayları demek ki yüzleşmen gereken bişeyler var ancak ozaman kapanır konu

Uc yada dort sene once kapida vize ile sakizda 2.5saar beklemistim vize icin ama bi haftalik tatil icin degdi
Kapida beklemesinden ziyade istenilen evraklar vs hepsi schengenle ayni neredeyse. Ucreti de neredeyse ayni. O kadar evrak topluyorsam schengene basvururum diye söve söve yaptim :D Ama vize randevusuyla ugrasmama kismi buyuk avantaj tabii o ayri.

Güncelde kim ne yapıyor bilmiyorum da
ben de 2013 da filandı mimar sinanın düzenlediği böyle bir kampla gelmiştim ilk adrasana (onlar istanbuldan ben ankaradan geliyordum yani)
sanırım adrasan olimpos çıralı oralardaki bungolovlar çadır yerleri filan genelde öğrenci dostu oluyor

o zaman da karışıktı lisans/y.lisans çocuklar da vardı ama çalışanlar da vardı
bir de 20 tane mimarlık, sanat tarihi vs öğrencisi -mezunu ile geziyorsun, ören yerlerini de gezi yapmışlardı mesela. benim okuduğum alanla çok alakasız bir profildi, bana bi değişiklikti.

benim öğrenci klübünde bir arkadaşım vardı o haber vermişti, kendinizi bir yerlere ekletirseniz (whatsapp grubu gibi) yine oluyordur, haberiniz olur diye düşünüyorum
Ay cok tesekkur ederim. Bir bakinayim ben de. Akademik yıl basliyor nasilsa, aktiflesir gruplar da.

Yaş skalasi hic önemli degil benim için. 20liklerle kudururum sorun olmaz :D

Tekrar tesekkurler.

Ege tarafına gelin. Etkinliklere Beach partilerine falan katılın birileriyle tanışın

Sağlık yerindeyse miss olur yalnız tatil her tatile de kabile halinde gitmek kız kıza olmak gerekmiyor ne güzel işte iki kişi siz ve keyfiniz oh valla .Havuza denize ister gir ister girme ister yemek ye ister yeme ister uyu ister uyuma .Birileri olunca öyle olmaz o hadi beraber şunu yapalım hadi benim resmimi çek hadi uyumayami geldik vs vs vs
Aynen katılıyorum valla aynen öyle .çok iyi anlatılmış. Tur seçeneği var, otel seçeneği var ama onları da istemezseniz, küçük bir aile pansiyonu düşünebilirsiniz. Hem daha ekonomik olur hem diyelim sıkıldınız istediniz mi pansiyon sahipleri veya işletenlerle sohbet eder yalnız kalmazsınız.

Denize girecekseniz Karadeniz’e gelmeyin sezon kapandı hava soğur bundan sonra. Ben olsam sanırım İzmir’e giderim. Alaçatı’da taş evlerde kalırım, değişik yemekler otlar yerim, denize havuza girerim. Hava ılıktır yazın kavuran sıcağı gitmiştir, rahat gezilir.

Back
X