Tek başına az rakamla hedefime ulaşim diyorum

caca_1982

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2016
11
2
1
42
94.6 rakam olunca bişey yapım dedim ama ne günlük tutucam bakalım oluyormu 170 boya 94 .6 kilo bildiğin buzdolabı gibiyim 2 çenem var iğrenç duruyor zayıflar daha ucuza giyiniyor sahildeyken sekilsiz yoğurt kaymağı gibi üst baldirlarim var büyük deniz anası gibiyim göbeğim kocaman gören hamilemisin diyor kafam kadar mimiklerim var eşimde kilo versen iyi olur mağazada fırça yemekten sıkıldım diyor gülerek söylüyor aşkım benim bi şey bulamayınca yada begendigim şey bana göre değilse adamdan çıkıyor hırsı hedefim 65 ama ilk numara 91 gazam mübarek olsun uyim şimdi topigim topikime isim bulmam lazım düşüncem ben bunu

Topiğin hayırlı olsun cnm. Inşallah en kısa zamanda hedefine ulaşırsın.

Nasıl yapicam kendi yumrugum kadar hersey den yicem bol salata lif şart cia tüketicem kabızlığı iyi geliyor öyle sikma yok şekerle kusuyorum 2 lt su içim kahvaltı konfleks tüketim şöyle sütlü öğlen kahve cia yürüyüş benim oğlumla çok zor 2 yasinda canavar topigime isim ooo çok ismi olucak anlisilan

Ekmek yerine bulgur haslamasi kullanım diyorum bakalım olacakmı henüz daha başlayamadım sebep yavrum isal oldu kustu sistem çöktü evde geçti biraz ama isal hali devam ediyor yemiyor huysuz çığlık atıyor yaramaz oldu bu oğlan :))))

Hasladim bulguru peynir kattım sabah öğle akşam yedim bu kadarmı özledim bulguru 2 lt su içtim dün bütün gün sis gezdim bugünde öyle yaptım bakalım topisim nasıl olcek kahvemi de içerim sincik oğlan uyurken anamdan yeşil çaya başladı baskül ailem benim

Back
X