Tek başına tatil

Ne güzel fikirmis bana bile şimdi düşüncesi iyi geldi Antalya Kaş a uğramadan geçmeyin kaputaş plajına gidin mesela fırsat olursa

Ben tek başıma 7 eylülden sonra bir hafta izin alıcam ve tatil istiyorum ama benimle gelicek kimse yok eşim kardeşim yada arkadaşım kimse gelmiyor tek başıma Marmaris Datça Fethiye şeklinde gezsem nasıl olur daha önce tek tatil yapanlar var mı? Yada tek başıma tatil için başka bir önerisi olan?
cok guzel bir plan. Gidince mutlaka keyif alacaksiniz. Guzel de bir hatta iki kitap biter o güzel sahillerde:) iyi eğlenceler

Fethiye, Marmaris, Datça hepsini çok iyi biliyorum ama sizin istediğiniz tatile bağlı. Kafa dinlerim, gece hayatı sevmem derseniz cennet gibi koyları olan Datça'ya gidin derim ama şöyle gitmişken vur patlasın çal oynasın eğleneyim derseniz Marmaris ve ya Fethiye derim ama Fethiye her haliyle çok özel bir yer. Ölüdeniz tarafını tercih edersiniz feci trafik var yalnız, 10 dklık yolu 1 saatte gidebildik anca, deniz kenarı güzel bir otel ayarlayabilirseniz Ölüdeniz derim. Bu arada tekne turuna mutlaka gidin, aşırı eğlenceli bir aktivite.
Ben tekne turunda çok sıkılmıştım. Daha dans etmeyi sevenlere göre sanırım.

Yok, aslında hepsi aynı değil. Biz daha çok ailelerin tercih ettiği, gürültüsüz patırtısız bir turla anlaştık. Çok keyifli bir gezi oldu, koylar muhteşemdi.
Daha önce Fethiyede tekne turuna çıktım ve sevdim bu sefer de Marmariste bir günümü ona ayırıcam bir günü mü de Marmaris kaleiçi sokakları ve merkezde plaj şeklinde iki gün de Datça düşündüm

Yok, aslında hepsi aynı değil. Biz daha çok ailelerin tercih ettiği, gürültüsüz patırtısız bir turla anlaştık. Çok keyifli bir gezi oldu, koylar muhteşemdi.
Bir günümü de ya göcek ya da Akyaka yada iztuzu gibi bir yere ayırayım beş gün olsun diye düşünüyorum hangisini ekleyebilirim

Ne güzel fikirmis bana bile şimdi düşüncesi iyi geldi Antalya Kaş a uğramadan geçmeyin kaputaş plajına gidin mesela fırsat olursa
Geçen sene kaşa gitmiştim çok sevmiştim :) ama bu sefer o kadar aşağıya inmek yerine daha Marmaris ve göcek şeklinde üst tarafları düşündüm

Back
X