Ben 3 yıl işsizliğin ardından küçük bir ile atandım. Burada ev kirası olarak 860 ödüyorum ama internet su elektrik doğalgaz mutfak masrafları derken 2.000 tl'yi buluyor masrafım. Aileme de biraz para yolluyorum geriye çok az bir para kalıyor(1000) . Birde bana kredi kartı verdiler bankadan onuda görmemişler gibi harcadım bir sürü borç yaptım. Şimdi kendimi nasıl toparlayabilirim bilmiyorum. Önümüzde ki sınavlara çalışıp kendimi yükseltmelimiyim. Ama eve gelince ekrana baktığım için bazen çok başım ağrıyor. Enerjimi neden toplayamıyorum bilmiyorum. İşyerinde stres altında kalıyorum sürekli yanlış yapmaktan korkuyorum ve kuralcı biri ile çalışmak beni yoruyor. Daha 24 yaşındayım ama sanki ruh yaşım o kadar yaşlıki. Kendimi geliştirmek için bir şey yapamıyorum. Ne önerirsiniz. Gerçekten hayatla ilgili bir çok tavsiyeye ihtiyacım var. Bir erkek arkadaşım var ama pek de mutlu giden bir ilişkinin içinde değilim. Kendim için bir şeyler yapmak istiyorum. Şimdiden değerli cevaplarınız için çok teşekkür ederim.