Nasıl bir yaşam tarzınız var, bilmeden yorum yapmak zor. Evlenmeden önce aileniz izin vermiyor muydu ? Belki teklif beklemeyip siz teklif etseniz daha iyi olur. Eski arkadaşlarınıza ulaşın, şu gün buluşalım deyin. Eşinizin arkadaşları evliyse, eşleriyle kaynaşmaya çalışın.
Ben hemcinslerimle arkadaş olmayı tercih etmiyorum, bir tane bile yakın kız arkadaşım yok, hep seviyeli muhabbetler. Erkeklerde olabilir ama kadınlarda gerçek samimiyet içeren arkadaşlık olduğuna pek inanmıyorum. Varsa da %1 sıklıkta filandır. En güzeli eşinizin arkadaşlarından birileriyle samimi olup onlarla takılmanız. Ben de erkek arkadaşımın arkadaş grubuyla kaynaştım mesela. Hem daha eğlenceli, samimi, hem de gözüm üstlerinde oluyor
Evet, ben çevremdeki kadınların çoğunu samimiyetsiz buluyorum. İyi olanlar da çok çekingen oluyorlar genelde, yaklaşamıyorum. Ben kendime böyle bir çözüm buldum, kafam rahat. Belki çevrenizde o kadar dikkatinizi çekmeyen, çekingen ama iyi dost olabilecek birileri vardır. Onlarla tanışmayı deneyebilirsiniz. Bu forumda tanışıp reelde buluşan, iyi dost olan kişiler de var mesela, bunu da deneyebilirsiniz.Hmm oda iyi:) bende diyorumya bu saatten sonra bir dost bulacagima bende inanmiyorum. Kadinlarda hep bir fesatlik var maalesef kimse kimseyi cekemiyor esine göz koyuyor vs neler okuyoruz burda..
Evet, ben çevremdeki kadınların çoğunu samimiyetsiz buluyorum. İyi olanlar da çok çekingen oluyorlar genelde, yaklaşamıyorum. Ben kendime böyle bir çözüm buldum, kafam rahat. Belki çevrenizde o kadar dikkatinizi çekmeyen, çekingen ama iyi dost olabilecek birileri vardır. Onlarla tanışmayı deneyebilirsiniz. Bu forumda tanışıp reelde buluşan, iyi dost olan kişiler de var mesela, bunu da deneyebilirsiniz.
su anda calisiyo musunuz?
is arkadaslari komsular vs tanıştığıniz birileri oldu mu etraftan
ya da halk eğitim kursu vs varsa oraya gittiniz mi
Biz varız, KK var ya
Hesapsi kitapsiz, cikarsiz birbirimizi tanimadan derdimize ortak oluyoruz daha ne olsun
Evet belki daha atılgan olursanız sorun çözülür.Iyi+cekingen. Iste bu benim
Belkide sorun bastan beri tamda bu.. diyorsunya böyle insana yaklasamiyorum diye. Belki bu durusumdan dolayi kimse bana adim atmiyor.
Sagol yorumun düsünmemi sagladi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?