Tek Bir Soru sizlerden cevap bekliyorum?

hanımlar günaydın
Ayrıntılı anlatamayacağım ifşa olmamak için ama sizlere bir sorum var
Sizce doğu da bir üniversite mi (Doğuda dediğim için hemen tartışma açılmasın benim doğu-batı ayırdımım yok yalnızca hayat şartları ve bebeğim için olanaklarının kısıtlı olduğunu belirtmek için yazdım)
Yoksa Ankara da kamu mu?
Siz hangisini seçerdiniz?
Hali hazırda çalışıyorum.
Ankara kamu

Merhaba bende 1,5 yıldır dogudayim eşim polis çok şükür halkı ,ortam imkanlar Batı'nın birçok ilini aratmıyor .ve maalesef 1 ayda iki defa hain terör olayları sebebiyle şehitlerimiz oldu Batman da.ama merkezinde birşey yaşamadık şehitler için teröre lanet yürüyüşü yapıldı çoğu polis eşi geomezken halkı Türk bayraklarıyla oradaydı .Ama dediğiniz şehir Şırnak,Hakkari vs ise gitmediğim .için bilmiyorum orada görev yapan arkadaşlarımızda oldu birşey duymadık ama tabiki belli olmuyor Allah'a emanet yaşıyoruz tabi .Eşim mimli demissiniz burada buz eşimin polis olduğunu kimseden saklamadik hiç dislanmadikta ama her yer böyle midir bilmiyorum .Kısacası dediğiniz il Batman ve yakın çevresiyse düşünün derim ama üniv kadroları genellikle çakılı ilerde bunalirmisiniz bunları da düşünün .Ama hayallerimde üniv olduğu için içimden o geldi .hayırlısı olsun inşallah Allah yolunuzu açık etsin
hah işte gitmediğiniz illerden biri

Sanirim bunun kararini en iyi siz verebilirsiniz. Bir cok yonden dusunmek lazim elbet ama bir de su var eger arastirma yapmayi seviyorsaniz kamu kurumu sizi bir sure sonra tatmin etmeyebilir ve ise gitmek zul gelebilir. Cunku kamu kurumunda omur boyu ayni isi yapacaksiniz ve kendinizi mesleki anlamda pek gelistiremeyeceksiniz. Insanin sevdigi isi yapmasi lazim. Bir taraftan da cocuk var ve onun gelecegi ve egitimi icin gitmeniz daha iyi gibi. Bilemedim. Zor bir karar...Kalbiniz ne diyor? Bir de aileniz ne diyor?
kalbim kal diyor ailem git
çok geç verilmiş cevap kusura bakmayın

hanımlar günaydın
Sizce doğu da bir üniversite mi (Doğuda dediğim için hemen tartışma açılmasın benim doğu-batı ayırdımım yok yalnızca hayat şartları ve bebeğim için olanaklarının kısıtlı olduğunu belirtmek için yazdım)
Yoksa Ankara da kamu mu?
Bebeğim var diyorsun Ankara'yı seç çünkü bebekle her imkana yakın olmak lazım doğunun şartları zorlar

Terör var, kreş yok diyorsunuz doğu için. Ankarayla nasıl kıyasladınız, doğuda cazip gelen ne size?

Üniversitenin imkanları çok daha iyi, ücreti, çalışma şartları, özlük hakları vs. ama doğuya (şehrine bağlı tabii) gitmek istemezdim diye düşünüyorum. Bir de vakıf mı devlet mi o da çok önemli. Bir tanıdığımız Ankara’dan Antep’e vakıfa gitti, çok da mutlu. İline bağlı yani.

hanımlar günaydın
Yoksa Ankara da kamu mu?

Kpss içinse üniversiteler çakılı kadrodur.. Tayin olmaz. Normal iş içinse de Ankara tabi.

Ben doğuda öğretim üyeliği derdim bebeğini büyüyene kadat doğu büyüdükten sonra kadro açılmasına bağlı olarak batıda bi üniv geçerdim kamu yaniii klasik memursun sonucta

Back
X