• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tek büyük ayaklı ben miyim :(

Obaladibalada

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2012
87
0
26
Muğla
Kızlar merhaba;
Benim gibi şöyle koca ayaklılar yok mu aranızda.41 numara giyiyorum ve artık spor ayakkabı giymekten çok sıkıldım.Deichmaan büyük numara satıyor ama biraz zor beğeniyorum.Başka internet üzerinden ayakkabı aldığınız siteler var mı? Varsa nereler?
Hepinize şimdiden teşekkür ettim :)

Son düzenleme:
Kızlar merhaba;
Benim gibi şöyle koca ayaklılar yok mu aranızda.41 numara giyiyorum ve artık spor ayakkabı giymekten çok sıkıldım.Deichmaan büyük numara satıyor ama biraz zor beğeniyorum.Başka internet üzerinden ayakkabı aldığınız siteler var mı? Varsa nereler?
Hepinize şimdiden teşekkür ettim :)

canım benim dert etme bende 41 giyiyorum :))) ne yapalım biz böylede güzeliz.:16: eskiden bende zor buluyordum. pabucino diye bir siteden alışveriş yapıyorum.kalıpları çok rahat ve kullanışlı.inşallah sende gönlüne göre bulursun.

Benimde 39 bazen 40 hemide ayaklarim tarakli :)))) babet asla giyemiyorum yayik duruyo... Ayakkabilarim genelde spor :))) diechman ayakkabilari cok kalitesiz 3 gunde dagiliyor... Ama boyun uzundur genelde boya orantili oluyor ayaklar... Kisa boylu olupta buyuk ayakli hatun pek rastlamadm..

Back
X