Arkadaşlar psikolojik problemlerim var ve tedavi alıyorum evlendiğimden beri eşimle sorunlar yaşadık başta olmasa da sonra yanımda durdu . Maddi manevi kendimi yük gibi hissediyorum çünkü ruh halim takıntılarım bir türlü düzelmiyor derealizasyon depersomalizasyon yaşıyorum travma sonrası stres bozukluğum var eşim çok ilgili fakat o da bunaldı sanırım aynı şeyleri dinlemekten korkularımdan takmalarımdan negatifliğimden .sinirlendiği zamanlarda maddi manevi kendinden feragat edip hep bana verdiğini söylediğinde üzülüyorum . Evet benim için çok şey yaptı ama ben disossiasyon ve takıntıdan kurtulamadım hala . İlaca başladım psikiyatriye gittim düşük doz bir şey verdi belirtilerim arttı sanki 3, haftadayım . Psikoterapide alıyorum ama daha sürecim devam edecekmiş . Çok canım sıkılıyor günün çoğu saati depresifim . Benim ailem beni dövdü sövdü başıma çok şeyler geldi . Eşimi de istemsiz çabalamama rağmen yorduğum için çok moralim bozuluyor . Ben elimden geleni yapıyorum ama hala tam düzelemedim. Tek çare intihar etmek mi çünkü hergün içsel ızdırap çekiyorum . Yaşamak mutlu olmak çok istiyorum ama galiba ben beceremiyorum . 10 aylık bebeğim var ona bir of bile demedim çok mutlu huzurlu bi bebek sorunlar kendi içimde . Ne yapmam lazım artık çok bunaldım sürekli kendime yabancılaşıyorum