- 1 Şubat 2021
- 3.296
- 3.557
- 83
- 28
Bakalım ya beklemek çok zor hele bi de tedaviye başlayınca daha da umutla karışık zorlaştııOlsun gecikmesini bekle yinede bence![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bakalım ya beklemek çok zor hele bi de tedaviye başlayınca daha da umutla karışık zorlaştııOlsun gecikmesini bekle yinede bence![]()
Işte kafana takmayıp akışına bırakmaya bakmalısın tedaviler ne olursa olsun kesin sonuç vadetmiyor sen içini ferah tut gerisi gelir inşallahBakalım ya beklemek çok zor hele bi de tedaviye başlayınca daha da umutla karışık zorlaştıı![]()
İnşallah kuzum inşallah yapabiliyosan ne mutlu sana vallaIşte kafana takmayıp akışına bırakmaya bakmalısın tedaviler ne olursa olsun kesin sonuç vadetmiyor sen içini ferah tut gerisi gelir inşallah![]()
İnşallah çok çalışmaya gerek kalmadan alırsın hamilelik haberiniYapmaya çalışıyorum![]()
Sev9 senin regl ne zaman ya ben olmadım iyice heyecan yaptımAy inşallah hayırlı haberler alırsın ya hadi bakalımm
18 şubat ama çatlatma iğnesi vuruldum 14 şubatta test yapıcam inşallah hamilesindirSev9 senin regl ne zaman ya ben olmadım iyice heyecan yaptımilk defa adetim gecikiyor kurulu saat gibidir düzenim sadece bel ağrım var başka bişey yok
18 şubat ta vurulacakmisin? Anlamadım kız ocak mı 18 şubat18 şubat ama çatlatma iğnesi vuruldum 14 şubatta test yapıcam inşallah hamilesindir![]()
31 ocakta iğne vuruldum 14 şubatta test yapıcam inşallah çift çizgi görürüm Yarabbim amiiin.18
18 şubat ta vurulacakmisin? Anlamadım kız ocak mı 18 şubat![]()
Hadi inşallah ya Rabbim bizleri de sevinirsin inşallah31 ocakta iğne vuruldum 14 şubatta test yapıcam inşallah çift çizgi görürüm Yarabbim amiiin.![]()
Amin canım senin mutlu haberini bekliyorum eğer hamileysen çok dua et bana da öğrendiğindeHadi inşallah ya Rabbim bizleri de sevinirsin inşallah![]()
Ay ağzından bal damlasın inşallah ya hazır 14 şubat ta geliyor eslerimize ikimizde hediye supriz olsun bebişlerAmin canım senin mutlu haberini bekliyorum eğer hamileysen çok dua et bana da öğrendiğinde![]()
Ağzımdan damlayan bal şeydir bal çörek otu tarçın karışımıAy ağzından bal damlasın inşallah ya hazır 14 şubat ta geliyor eslerimize ikimizde hediye supriz olsun bebişlerben incir den çok umutluyum nedense
![]()
AaaaaamiiiiiiiiiiinnnnnnnnnAğzımdan damlayan bal şeydir bal çörek otu tarçın karışımıinşallah canım yaa hayatımızın 14 şubatı olur aşk çocuğu olurlar
![]()
Durum güncellemesi regl olmama 1 gun kaldi insallah olmam ama olursam rahim filme cekilecektim sansima covid pozitif oldum bu ay rahim filmide olmayacak malesefSelam kızlarburadaki birçok kişi gibi bende gebelik oluşmamasından muzdaribim
1.5 senedir evliyim 1 senedir çocuk istiyoruz ama daha nasip olmadi malesef ve her geçen ay umutlarım hep kırılıyor bugün de öyle oldu 3 gün kala erken gebelik testi yaptim hiç belirti yoktu bir umut dedim ama sonuc yine hüsran... Regl bitiminde rahim filmi cekilecegim Rabbim insallah o zaman nasip eder
Allahim hak eden herkesin kucagini doldursun aratmasin insallah
![]()
Yeniden durum güncellemesiSelam kızlarburadaki birçok kişi gibi bende gebelik oluşmamasından muzdaribim
1.5 senedir evliyim 1 senedir çocuk istiyoruz ama daha nasip olmadi malesef ve her geçen ay umutlarım hep kırılıyor bugün de öyle oldu 5 gün kala erken gebelik testi yaptim hiç belirti yoktu bir umut dedim ama sonuc yine hüsran... Regl bitiminde rahim filmi cekilecegim Rabbim insallah o zaman nasip eder
Allahim hak eden herkesin kucagini doldursun aratmasin insallah
![]()