Gebeliğe Hazırlık Tek çizgi görmekten bıkanlar😱

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bakalım ya beklemek çok zor hele bi de tedaviye başlayınca daha da umutla karışık zorlaştıı ☹️
Işte kafana takmayıp akışına bırakmaya bakmalısın tedaviler ne olursa olsun kesin sonuç vadetmiyor sen içini ferah tut gerisi gelir inşallah 😊

Işte kafana takmayıp akışına bırakmaya bakmalısın tedaviler ne olursa olsun kesin sonuç vadetmiyor sen içini ferah tut gerisi gelir inşallah 😊
İnşallah kuzum inşallah yapabiliyosan ne mutlu sana valla 😇

Ay inşallah hayırlı haberler alırsın ya hadi bakalımm
Sev9 senin regl ne zaman ya ben olmadım iyice heyecan yaptım 😂 ilk defa adetim gecikiyor kurulu saat gibidir düzenim sadece bel ağrım var başka bişey yok

Sev9 senin regl ne zaman ya ben olmadım iyice heyecan yaptım 😂 ilk defa adetim gecikiyor kurulu saat gibidir düzenim sadece bel ağrım var başka bişey yok
18 şubat ama çatlatma iğnesi vuruldum 14 şubatta test yapıcam inşallah hamilesindir 🥰

Amin canım senin mutlu haberini bekliyorum eğer hamileysen çok dua et bana da öğrendiğinde 😂🥰😍
Ay ağzından bal damlasın inşallah ya hazır 14 şubat ta geliyor eslerimize ikimizde hediye supriz olsun bebişler 😂 ben incir den çok umutluyum nedense 😊😊

Ay ağzından bal damlasın inşallah ya hazır 14 şubat ta geliyor eslerimize ikimizde hediye supriz olsun bebişler 😂 ben incir den çok umutluyum nedense 😊😊
Ağzımdan damlayan bal şeydir bal çörek otu tarçın karışımı 😂😂 inşallah canım yaa hayatımızın 14 şubatı olur aşk çocuğu olurlar 🥰❤️

Selam kızlar 👋 buradaki birçok kişi gibi bende gebelik oluşmamasından muzdaribim 😔 1.5 senedir evliyim 1 senedir çocuk istiyoruz ama daha nasip olmadi malesef ve her geçen ay umutlarım hep kırılıyor bugün de öyle oldu 3 gün kala erken gebelik testi yaptim hiç belirti yoktu bir umut dedim ama sonuc yine hüsran... Regl bitiminde rahim filmi cekilecegim Rabbim insallah o zaman nasip eder 🌸 Allahim hak eden herkesin kucagini doldursun aratmasin insallah 🥰
Durum güncellemesi regl olmama 1 gun kaldi insallah olmam ama olursam rahim filme cekilecektim sansima covid pozitif oldum bu ay rahim filmide olmayacak malesef 🤦‍♀️🤦‍♀️ bunaldim gercekten🤷‍♀️

Selam kızlar 👋 buradaki birçok kişi gibi bende gebelik oluşmamasından muzdaribim 😔 1.5 senedir evliyim 1 senedir çocuk istiyoruz ama daha nasip olmadi malesef ve her geçen ay umutlarım hep kırılıyor bugün de öyle oldu 5 gün kala erken gebelik testi yaptim hiç belirti yoktu bir umut dedim ama sonuc yine hüsran... Regl bitiminde rahim filmi cekilecegim Rabbim insallah o zaman nasip eder 🌸 Allahim hak eden herkesin kucagini doldursun aratmasin insallah 🥰
Yeniden durum güncellemesi 😄 regl günüm bugun du normalde hiç şaşmaz günüm sabah veya öglen vakitlerinde regl olurum bugun olmadim ayni regl sancisi var arasira kahve lekelenme geldi olacak gibiyim ama insallah olmam 🥺🤲

Durum güncelleyeyim hâlâ pozitif goremedim 😔 tedaviye baslandi nisandi aşılama yaoildi olmadi bu ay tekrar klomen kullandim 1 hafta kaldi bat a bakalim🤷‍♀️🤷‍♀️ cok yoruldum artik coook

Back
X