Doğuma Hazırlık tek çocuğunuz olacağını bilseniz tercihiniz kızmı olurdu erkek mi?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

levin_34

Üye
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2012
31
2
16
Kocaeli
evet kızlar tabi ki önemli olan sağlıklı olması ama tek çocuğunuz olacağını bilseniz tercihiniz hangisi olurdu?

Allahım sağlıklsını hayırlısını versin ama ben kız isterdimmm yaa kız çocuklarına karşı ayrı bi sempatim varr kendim gibi süslü bi kız yapardım onuu :1:

changing arkadaşım anket iyi fikir ama ben yeni üyeyim ne yapmam gerektiğini bilmiyorum istersen sen yapabilirsin canım

sağlıklı olsun da tabi öncelik ama kız olsun isterdim ben de :34:

bende kızım olsun isterdim nitekimki oluyor ilk çocuğum :) başkada yapmayı düşünmüyoruz tek kız olucak inş.

Kız isterdim hepte istedim çok şükür kızım geliyor bidaha olur mu bilmem ama gelin olduğunda kucağına çocuk veya çocuklar verirlerse o çocukların cinsiyetlerinde olur çocukların derler ben 2 tane kız almıştım erkekte hiç hevesim yok çünkü erkek çocuğun aileyle alakası yok ne çarşı pazar gezersin onunla ne bi gezmek varsa yoksa haşarılık sokakta oynamak yaramazlık yapmak hele genç oldumu eve bile uğramaz ama kız başkadır aileye bağlıdır merhametlidir bi kere...:16:

Kizlar buyuk konusmayin tek cocuk olacak bir daha yapmayacam gibi o ilk cocuk 4 yasina geldiginde bebek isteginiz baslar ozleminiz baslar
Benim bir oglum var 5 yasinda ikinciye hamileydim o da oglandi 5.5 aylik hamileyken 9 ay evvel kaybettim minigimi
Simd cocuk diye yaniyorum nerdeyse de esim yanasmiyor ikna edemiyorm yasim da 35 nerdeyse
Ve ikinciyi en cok da oglum icin istiyorum ikinciyi cunku o br kardesi olsun cok istiyor

anket açmak istediğinizi gördüm ve açtım canım. ama yanlış yerde açtım galiba ana sayfa da ah erkekler kategorisinde anket başlığında açıldı.

Son düzenleme:
anket açmak istediğinizi gördüm ve açtım canım. ama yanlış yerde açtım galiba ana sayfa da ah erkekler kategorisinde anket başlığında açıldı.

anketi yeniden açtım bebek isimleri ve cinsiyetleri kategorisinde anket adında. oylarınızı bekliyorum arkadaşlar. :34:

anketi yeniden açtım bebek isimleri ve cinsiyetleri kategorisinde anket adında. oylarınızı bekliyorum arkadaşlar. :34:

İkizlerime hamile kaldığım halde bur kız bir erkek istememiştim
Allah dualarımı kabul etti bana sağlıklı sihatli iki OĞLAN cocuk nasip etti.

Back
X