Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Doğuma HazırlıkTek cocugunuz olacagini bilseydiniz tercihiniz ne olurdu? Kiz-Erkek
ben kendimden baslayayim iki uc cocuk dusundugumden hep kizimin bi abisi olmasini istedim simdiye kadar once oglum olsun istedim
ama suan tek sansim olsaydi kiz derdim kesinliklee
kız tabiki hep çok sevmişimdir kız bebeklerini o kadar çok istiyorum ki kızım olmasını Allah nasip eder inşallah ama yinede oğlumda olabilir önemli olan kusursuz ve sağlıklı olması rabbimismi bile hazır idil
Tabiki herseyden once saglıklı olsun hayırlı evlat olsun ama benim gonlumden erkek geciyordu ve Allah'ım gonlume gore verdi.
Suan 18 haftalık hamileyim ve bir oğlum olucak Allah'ın izzniyle =)
tek çocuğum var erkek valla anne oğul çok rahat dışarı çıkıp eğleniyoruz .kız olsaydı eşim buna izin vermezdi
birlikte heryere gidiyoruz çünkü başımda bir erkek var
keske bi çocuk olcanı bilsem((43: 5 senedir hasretim cinsieti hiç farketmez evladım olsunminik elleri ayaklari boncuk gözleri olan cennet kokan bi evlat kız erkek demeyin lütfen sagliklı olsun olsun yeterrrrrrrrrrrrrrrrr((((((14: