Doğuma Hazırlık Tek cocugunuz olacagini bilseydiniz tercihiniz ne olurdu? Kiz-Erkek

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

kiz mi? erkek mi?

• Ankete Katılan
    114

ORKDM

Elhamdülillahi rabbil alemin
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2009
5.808
78
358
ben kendimden baslayayim iki uc cocuk dusundugumden hep kizimin bi abisi olmasini istedim simdiye kadar once oglum olsun istedim
ama suan tek sansim olsaydi kiz derdim kesinliklee:34:

hayırlısı hangisiyle o olsun.. allah hayırlı evlat nasip etsin ancak gönlüm oğlum olmasından yana..:)

kız tabiki hep çok sevmişimdir kız bebeklerini o kadar çok istiyorum ki kızım olmasını Allah nasip eder inşallah ama yinede oğlumda olabilir önemli olan kusursuz ve sağlıklı olması rabbim:69:ismi bile hazır idil:69:

Kız olsun isterdim kız çocuklarını çok seviyorum ):):

maasallah size ne guzel butun anneler kiz istiyoo yaa cok sevindiricibi durum benim erkek bebek sevdam olmasina ragmen :))

Tabiki herseyden once saglıklı olsun hayırlı evlat olsun ama benim gonlumden erkek geciyordu ve Allah'ım gonlume gore verdi.
Suan 18 haftalık hamileyim ve bir oğlum olucak Allah'ın izzniyle =)

boyle bir durumda kalsam kesinikle kiz derdim. Ama simdi guzeller guzeli bir kizim var:))
oglan istiyorum.

tek çocuğum var erkek valla anne oğul çok rahat dışarı çıkıp eğleniyoruz .kız olsaydı eşim buna izin vermezdi:51:
birlikte heryere gidiyoruz çünkü başımda bir erkek var:66:

keske bi çocuk olcanı bilsem:((((:43::43::43::43::43::43::43: 5 senedir hasretim cinsieti hiç farketmez evladım olsunminik elleri ayaklari boncuk gözleri olan cennet kokan bi evlat kız erkek demeyin lütfen sagliklı olsun olsun yeterrrrrrrrrrrrrrrrr:((((((((:14::14::14::14::14::14::14::14::14:

tek çocuğum olacağınnı bilsem de tek tercihim kız olurdu..ilk beeyimin kız olmasını çok istedim çok şükür bi kızım var..

kesinlikle kız olmasınıisterdim oldu da zaten ama ikincide kız biz çok mutlu bir aileyiz şimdide Allah izin verirse bir de oluşum olsa keşke​

Oğlum olsun istiyorum önceliklle :77:

Back
X