Doğuma Hazırlık Tek cocugunuz olacagini bilseydiniz tercihiniz ne olurdu? Kiz-Erkek

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

kiz mi? erkek mi?

• Ankete Katılan
    114
tek şansım olsa KIZ ISTERDIM herhalde ....
kız lar hep bı başka gelmiştir bana hayırlı ewlat konusundada nıeyse hep cewremde oglu olanlar bıraz daha az şanslı hep kızlar yardımcı kızlar yarı destek..cogunkluk bole tabı oglu olupta ana babayı el ustunde tutanlarda var ama sayı olarak cok daha az...
eşlerımızden pay bıcelım ..bız mı onlarmı daha ınce daha destekcı dusunuor aılelerı....ben dusunuorum daha kayınvalıdemı ...
HAYIRLI EWLAT OLSUN dıe sı gelıo ınsanın kız oglan farketmez hayırlısı olsun..ama gonlumun bı yanı kız ıstıyor hep kımbılır belkıde oglum olduğu için...:16:

evet canim cok haklisinn
erkek anneleri kizmasinn

benim yengem hep derdii el oglu sana evlat oluyoda elin kizii oglunu sana el ediyor der hepp
yani etrafimdada hep oyle erkekler karilarinin himayesine cook cabuk giriyorlarr
ben ailem icin ölürümm
esim ne dersem yaparr ailesi hakkinda istemedigim biseyi yapma dedimmi yapmazz
ama benim aileme karsi koymazz:16::16::16:

hani elbette vardirr boyle olmayanlar ama cogunluk simdi hep boylee

Tek çocugum olsa kesinlikle kız derdim,kız cocuklarina karsı asırı bi ilgim ve sevgim var bi kızım var allah nasip ederse bide oglum olacak ama bana kalsa 10 tanede kızım olsa oglum olsun istemezdim, tabiki once sağlıklı olmaları bu herseyden onemli

kız isterdim ama 2 tane olsa biri kız biri oğlan ne guzel olur

Hamile olup bir erkek bebek beklemiyor ve oğlum Yiğitime daha doğmadan bu kadar aşık olmasaydım kesinlikle kız derdim ama şimdi erkek diyorum.

Bole bır konu yok yaa tercih yapmak kendı elimizdemi allah askına saglıklı sıhatlı olan bır cocuktan baska ne ıstenırkı allahtan lutfen cocuk cocuk sorular sormayn kızlar yaaaa.....

Bole bır konu yok yaa tercih yapmak kendı elimizdemi allah askına saglıklı sıhatlı olan bır cocuktan baska ne ıstenırkı allahtan lutfen cocuk cocuk sorular sormayn kızlar yaaaa.....

elimizde olmadigini bizde biliyoruz
sadece bir istatistik bu .........

Bebeklerimiz Saglikli Huzurlu Mutlu olsunlar baska bisi istemeyiz..
ALLAHin izni ilede Kulluk görevini yerine getirsinler..
iyi insanlar olsunlar..

Ama tabikide Gönlünden insanin azcikda olsa bir belirli cinsiyet gecer..

Ben mesela kiz hep isterdim simdide kizim olucak ALLAHin izni ile oglum olsada cok sevinirdim ALLAH vergisi.. :)

tabii ki önce saglıklı olsun, bu tartışılmaz bile.ama bence de hamillelikte insan ister istemez merak ediyor cinsiyeti ve gönlünden bişey geçiyor. ben de hep kızım olsun istemiştim, öyle de oldu. ama gecenlerde ikiz oğulları olan bi arkadaşımla vakit geçirdm. onun da tadı başka imiş :)

tek çocuğum olacaksa gönlüm kızdan yana olur ama Allah hepimize kendisinden razı olacağı evlarlar nasip etsin.

Back
X